Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor végleges egy szakítás? Mikor van biztosan vége?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szakítás történt a párommal, (10év), holnap lesz 9 hete hogy nem beszéltünk, vajon ennyi idő elég ahhoz, hogy el is felejtsen? Tudom kicsit butának hangzik a kérdés, de elgondolkodtam, azon, hogy ilyenek a férfiak így tudnak felejteni?2016. júl. 24. 21:55
1/2 anonim válasza:
El biztosan nem felejtett, de kérdés hogyan, milyen körülmények között és miért történt a szakítás. Ha esetleg már elege lett belőled és netán menekült a kapcsolatból, akkor könnyebben felejt el...
2/2 anonim válasza:
Van amikor két év is kevés, van amikor két hét alatt meglesz.
Ez igazán egyéntől függ.
Mi, férfiak is különbözőel vagyunk, én máig emlékszem egy olyan nőre, akivel nem is jártam, csak barátok voltunk (semmi extrával). Kétszer is dobott, mint barátot, utóbbi még a munkahelyem is ráment (nem kollegák voltunk, csak egy helyen dolgoztunk).
Na ennyit rólam, de mint írtam, embertől és nem nemtől függ. Ha gondolod beléphetsz a FB csoportunkban. Ha érdekel írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!