Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 5+ év után szétment a párjával, miért ment tönkre a kapcsolat?
Kérdés, hogy mi volt előbb, az elhidegülés / szerelem elmúlása, vagy az alábbiak:
- volt a kapcsolat vége felé pár olyan eset, amikor szerintem vállalhatatlanul viselkedett (pl. lekettyósozta nyilvánosan az unokatestvéremet, aki úgy született, hogy lassú a felfogása, de nem ártott szegény senkinek... vagy elmentünk koncertre egy olyan helyre, ahol benne volt a szabályzatban, hogy nem vihetsz be kívülről ételt vagy italt... direkt szóltam neki előre, hogy hagyja otthon a vizespalackját, mert el fogják venni, és ez a szabályzat... erre dafke elhozta magával és elkezdett ORDÍTOZNI a biztonságiakkal, amikor kirakatták a táskájából; ígérgetett mindent, amit aztán kényelmesen elfelejtett... nyilvánosan mondott iyeneket tök hangosan pl. tömegközlekedésen, hogy "ÚÚÚÚÚÚÚRISTEN milyen hangosan köhögtél" meg "tudod mit? meggondoltam magam a tegnapi vitával kapcsolatban, visszavonom a bocsánatkérést, szerintem hisztis vagy"... ugyanő, amikor mondtam neki a liftben egy jogos kritikát, úgy, hogy nem volt mellettünk más, fel volt háborodva, hogy nyilvánosan kiteregetem a szennyest; beszólt valakinek, aki véletlenül nekiment
- én nem házimunkáztam eleget szerinte
- nekem nem volt elég a minőségi együtt töltött idő (kb. a közös szabadidő nagy része abból állt, hogy üveges szemmel filmet néztünk egymás mellett, még csak meg sem beszéltük utána a filmet)
- ő nagyon érintésorientált volt, de már olyan szinten, hogy folyamatosan böködött, piszkált, pöckölt akkor is, amikor nagyon nem volt alkalmas nekem vagy megmondtam neki, hogy most nem esik jól (egyébként főleg nem szexuális jelleggel, mert még az is gond volt, hogy nekem nagyobb volt az étvágyam)
- elkezdték bennem olyan dolgok idegesíteni őt, amiket az összejövésünkkor is tudott, mert nem árultam zsákbamacskát (eü. gondok)
- zavarta, hogy többet keresek, mint ő, és folyamatosan úgy panaszkodott, hogy "biztos zavar téged, nem tartasz férfinak"... pedig tényleg sosem éreztettem ilyesmit vele, mert letojtam magasról... az zavart, hogy folyamatosan nyugtattam, hogy nem, és erre x nap múlva újrakezdi... a végén már azt gondoltam, hogy direkt sérteget és felszínes pénzmániás hazug libának gondol... mondtam neki, menjn el szakemberhez a komplexusával, arra a reakció: "nem megyek pszichológushoz, mert nem vagyok dilis"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!