Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van a környezetetekben olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a környezetetekben olyan pár, akik szétmentek, majd összejöttek és utána egy sikeres, jól működő kapcsolatuk lett?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal szétmentünk egy ideje, viszont úgy érzem, hogy még menthető lenne a dolog. A szerelem egyik oldalról sem múlt el,így pláne... Van értelme újra belefogni, lehet ebből sikersztori?

2020. jún. 12. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
nincs
2020. jún. 12. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

18 voltam mikor összejöttem a férjemmel (2004). 2 év után szakítottunk. 1.5 évig tartott a szünet. Kicsit éltünk, de végül is mindig a másikat kerestük az új kapcsolatokban. Így aztán felhívott és újra randizni kezdtünk. Kb úgy folytattuk mint ha abba se hagytuk volna. 20012-ben vett el. 2016-ban született a 2. Gyerekünk :)

Most is boldogok vagyunk

2020. jún. 12. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
*2012-ben
2020. jún. 12. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Van. Elváltak, újra összejöttek. Boldogan élnek, már unokáik is vannak. Viszont úgy tudom, nem házasodtak újra össze.
2020. jún. 12. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a férjemmel kb. fél évre szakítottunk. 13 éve vagyunk együtt (összesen), 4 éve házasok és van 2 gyerekünk. Szerintem ritka, ha meg lehet menteni egy már megszakadt kapcsolatot. Nálunk egyértelműen a férjemnek köszönhető, hogy most boldogok vagyunk.
2020. jún. 12. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Rokont megcsalta az egyik, majd megbocsátott neki,most együtt vannak, de egy belső érintett is érzi, hogy csak kívülre vetítve szép a kis vallásos életük...
2020. jún. 12. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítottam, de mindkettőnknek szüksége volt a másikra, újra összejöttünk. Akkor tényleg azt hittem, hogy most minden jobb lesz és álompár leszünk, de mint tudjuk, ilyenek csak a mesékben vannak. Az ígéretei ellenére semmit sem változott, én pedig unom már a veszekedéseket, így hát megvagyunk a híg fosban. Sokkal könnyebb megjátszva magamat vele lenni, sokszor olyan ideálisnak tűnik ő is és a szituáció is, hogy elfeljetem, mi megy a színfalak mögött.
2020. jún. 13. 00:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem is elhagyott a párom,mert sokat veszekedtünk.

A szerelem valóban óriási volt,viszont haza költözött a haverok vigasztalják,és rájött,hogy neki még erre az életre van szüksége.

Elfogadtam,de állandóan keresett azt írta legyünk barátok, találkozzunk, beszéljünk.

Meguntam.

Ilyen barát nekem nem kell.

Menjen éljen bulizzon.

Ha egymásnak vagyunk teremtve,ahogy azt végig gondoltuk,akkor úgyis egymásra találunk.

Nem fogok taktikázni,és várni

2020. jún. 13. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Fel a fejjel! Semmi remény! A tudomány mai állása szerint a továbblépés v. váltás növeli meg maximálisan az eséjeket egy jobb folytatásra! Merj változtatni,s merj változni! Ez az egyetlen esélyed,különben beragadsz a saját életedbe!!!
2020. jún. 15. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha olyan nagy a szerelem mindkét félben hidd el,hogy vagy te vagy ő nem a szakítás hanem a megbeszélés mellett döntött volna. Vondd le a tanulságot és lépj tovább,lesz olyan,aki nem akar majd elmenni. Az én exem a szakítás után három hónapig hulyitett,miközben új barátnője volt.
2020. jún. 19. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!