Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek az exbarátaim sokkal jobban azután, hogy szétmentünk?
Hát úgy, hogy olyannal legyél kapcsolatban, aki értékeli ezeket a dolgokat. Én is ilyen vagyok, mások is vannak bőven ilyenek, bizonyára találsz egyet.
32/f
Kérdező, nem lehet hogy nem szerettek meg igazán, hanem “csak” értékeltek, elismertek, de nem volt igazi szerelem? És később amikor nem jött össze nekik jobb, akkor esett le, hogy te mindenben jó voltál...
Amúgy ebben még mindig nincs benne az, hogy igazán te vagy szeretve, csak az amit adtál, az kell. Ez eddig csak kihasználás, nem szívből szeretés. Vagy igen?
Szerintem nagyon alarendeled magad a masiknak. Ez keresett azoknak, akik cseledkent neznek a nokre, csalodas azoknak, akik partnert keresnek. Termeszetesen tud hianyozni a kenyelem, plane ha az utanad kovetkezo zsanernek muszaki leiras kell a sepru hasznalatahoz is.
A masik tipikus noi hiba, amikor megfojtjak a ferfit. Na nem a felmosoronggyal, hanem egyszeruen minden percukben a figyelmuket akarjak. Ha ilyen vagy, akkor tanacsos, hogy legyen sajat eleted, baratnok stb, akikkel tudsz idot tolteni, ne mindig a baratodnak kelljen szorakoztatnia teged.
42F
Mert már nem laksz velük talán, nem kell neked megfelelni, nincs az a frusztráció közöttetek, meg megfelelési kényszer pl tényleg; szal már nincs tétje, de így külön sokkal nyugisabb vagy,meg ő is ,m intha össze lennétek zárva. Énszerintem. Szóval a járás, együttélés nem működött, pl túl sok vitát szült; de így barátnak nyugisabb, kényelmesebb, kellemesebb
Egymás társaságában lennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!