Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétmentünk, majd két hónap után újra megkeres. Mit tegyek?
Októberben összejöttünk ,májusban pedig szétmentünk mert észre vettem hogy az egyik barátnőmről fél meztelen képek vannak a mobiljában ,ezután szóba sem álltam sem vele ,sem a lánnyal..Ők ketten is viszont jóban voltak ,de szigorú baráti kapcsolat volt köztük ,mert a lánynak hobbija a pasik szédítése volt.. (gondolom ezért is küldözte az exemnek a képeket magáról)
2 hete kaptam a barátomtól egy üzit ,hogy ott vagyok-e az egyik bulin ... nem írtam vissza,majd másnap kaptam fb-n üzenetet tőle hogy: "nem nekem akarta,amúgy mizujs?" és azóta minden áldott nap ír nekem ,rögtön ahogy elérhető leszek. Nem találkoztunk ,elég messze lakik ,ő kérte tőlem hogy találkozzunk ,de hátrálok .. jön azzal hogy sok lányban engem keresett,nem tud elfelejteni
Én is viszont szeretem őt ,de ezt nem tudja..
Van értelme újra kezdeni?
L/16
várj várj várj várj
"gyik barátnőmről fél meztelen képek vannak a mobiljában ,ezután szóba sem álltam sem vele ,sem a lánnyal"
és
"L/16"
Rendőrséget valaki tárcsázza!!
Miért is? A barátnője akár 48 éves is lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!