Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétmentünk, most kiderült, h a volt párom tehes. Mit csináljak? Többi lent.
Szóval szétmentünk a párommal, mert egyszerűen nem tudjuk egymást elviselni. Egyikünk sem akar engedni....
De közben kiderült,h terhes.
Én el tudnám tartani a gyereket, a volt páromnak nincs munkája, még egyetemista.
Elvetetni nem akarja. Felnevelni nem tudom, miből akarja. Én anyagilag mindent meg tudok adni neki, viszont jogosan várnám el, h akkor én is neveljem. Tudom, h nem egyszerű, de én nem vagyok hajlandó a volt paromnak semmit fizetni,max ha gyerektartást is kell fizetni inkabb megveszem a gyereknek a dolgokat. Ez mennyire valosithato meg.
De ha neki nincs keresete, akkor hogyan tovább?
Az a baj, h kb 30perc után vele nem lehet beszélni. Meg lehet velem sem. De nem tudunk sokáig egy helyen meglenni.
Őszintén szólva nem tudom, hogy romlott meg ennyire a kapcsolat
Neki hogyan tovább?
Rokonok barátok, összebútorozni egy hasonló helyzetben lévő anyával ha minden kötél szakad anyaotthon ( ha ez kéne akkor hónapokkal előre jelezze a várólista miatt).
Ha egy éve egyetemista már akkor diplomás gyed és csp jár neki havi kb 60 + mellette a te hozzájárulásod.
Egyetemet folytatnia kéne lehetőleg egyéni tanrenden a legtöbb egyetem elég jófej ahhoz hogy biztosítsa ezt legkésőbb a 20. terhességi héttől egészen a pici egy két három éves koráig amíg kell csak időbe jelezze a terhességét a hölgy.
A gyerektartást vagy egymás közt vagy bíróságon rendezitek ha tényleg bizti hogy te vagy az apa akkor apasági nyilatkozat ha nem 100 akkor apasági vizsgálat ha megszületett.
És próbáljatok jófejek lenni egymással ugyanis lesz egy gyereketek akinek nem tesz jót ha a szülei nem tudnak civilizáltan viselkedni egymással.
Sok sikert!
Oh és ajánlanám hogy keressetek fel egy családállítót, párkapcsolati tanácsadót terapeutát stb bárkit aki tud foglalkozni a kapcsolatotokkal.
Egyszerűen szükségetek lesz rá, tehát mindenképp nézzetek be egyhez, és tényleg próbáljatok együtt működni.
Még ha a pároddal nem is jössz ki jól, be kellene látnod, hogy a gyerekért felelősséggel tartoztok mind a ketten.
A volt párodnak a szülei segítsenek,meg a rokonai, te meg anyagilag a rád eső részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!