Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy kisbabát várok! Viszont nem sikerül dönteni a nevét illetően, tudnátok segíteni?
Ha minden igaz, akkor kislányunk lesz. :)
Egyelőre ezek a nevek vannak a listánkon:
Blanka, Viola, Kamilla, Mirella, Izabella, Leila, Léna, Tília, Anna és Hanna
Szerintetek melyik ezek közül a legjobb? Ti melyiket választanátok? :)
Gondolkodtunk már kettős nevekben is, pl. Kamilla Blanka, vagy Mirella Léna, szóval kombinálni is bátran szabad őket. Nyugodtan írhattok névpárokat is, ha úgy tetszik. :)
Nekem ezek közül első helyen a Léna áll (de tudom ajánlani a Lédát is :)) és az Izabella is szép.
De úgyis ti döntötök. :)
Sajnálattal hallom, hogy a Zsófi fel sem merült. Olyan kevés Zsófi van, pedig egy gyönyörű név. :(
Ezek közül a Blanka, illetve a Leila tetszik nekem, habár az előbbiben nem vagyok teljesen biztos.
nem rossz a felsorolás de nekem egyik sem tetszik,szóval a neve Jázmin ^^ ez ugrott be elsőre ahogy gondolkoztam és jól cseng,és illik majd hozzá.
szóval gratulálok Jázminhoz! :) ez gyors volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!