Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szétmentünk, most kiderült, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétmentünk, most kiderült, h a volt párom tehes. Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval szétmentünk a párommal, mert egyszerűen nem tudjuk egymást elviselni. Egyikünk sem akar engedni....

De közben kiderült,h terhes.

Én el tudnám tartani a gyereket, a volt páromnak nincs munkája, még egyetemista.

Elvetetni nem akarja. Felnevelni nem tudom, miből akarja. Én anyagilag mindent meg tudok adni neki, viszont jogosan várnám el, h akkor én is neveljem. Tudom, h nem egyszerű, de én nem vagyok hajlandó a volt paromnak semmit fizetni,max ha gyerektartást is kell fizetni inkabb megveszem a gyereknek a dolgokat. Ez mennyire valosithato meg.

De ha neki nincs keresete, akkor hogyan tovább?

2015. dec. 21. 14:02
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Igen erről beszélek. 100e ből már az anyja és a gyerek is elélhet. Én meg nem a volt páromat akarom támogatni.
2015. dec. 21. 17:44
 22/27 anonim ***** válasza:

Ne mond mar nekem, hogy masfel millara vagy bejelentve...mert hogy a gyerektartast a fizudbol szamoljak, nem a céged nyeresege utan!!! Ha meg te vezeted a ceget akkor valtoztatod meg a bejelentett fizudat, amikor csak akarod.

Sztem kamuzol.

2015. dec. 21. 20:21
 23/27 A kérdező kommentje:
Autoszerelő műhelyem van több alkalmazottal. Szted mennyi a bevétel?
2015. dec. 21. 22:58
 24/27 A kérdező kommentje:
Ha nem is annyira vagyok bejelentve,ha pl a bíróságon megnézik, h nem minimálbérből kell megélnem. Es mennyire jol megy a cég....
2015. dec. 21. 23:01
 25/27 anonim ***** válasza:
Akkor se fognak irreális összeget megítélni, már külön odafigyelnek erre. Plusz annyiból amennyit keresel csak telik egy ügyvédre aki segít világosságot gyújtani a fejedben gyerektartás ügyben, meg valami terapeutára aki megpróbál titeket helyre rakni hogy azért mire is vállalkoztok és hogy kéne mindenki számára jól csinálni. Ne hisztizz légy felnőtt, légy férfi, legközelebb pedig húzz kotont hogy ne kelljen itt sírnod!
2015. dec. 21. 23:16
 26/27 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem értitek. Ha gyerekem lesz, őt mindenben akarom támogatni. Az anyját vagyis a volt páromat pedig semmiben.
2015. dec. 22. 08:46
 27/27 anonim ***** válasza:

A bíróság majd megmondja mennyit kell fizetned,és azon felül a gyerekkel annyit leszel,meg annyira veheted ki a részed az életéből,amennyire a törvény és az édesanyja engedi...

Patthelyzet sajnos.

2015. dec. 22. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!