Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 2,5 éves kislánynunk, de szétmentünk, szerintetek ki fogunk békülni még?
Ez egy 7,5 éves kapcsolat. Hibáztam. Én mondtam, hogy legyen vége, mert sokat veszekedtünk.
Rengeteget dolgozott, én meg nem voltam "jó háziasszony", mert nagyon egyedül éreztem magam.
De tudom, hogy tudok változni. Ő szokott inni, napi szinten. De úgy gondolom, hogy tudok neki segíteni.
Állítólag lett egy barátnője (kb 1,5-2hónapja vagyunk külön),anyu szerint nincsen, hogy ezt direkt mondja.De ezen a héten kedden átjött, kettesben voltunk és ittunk. Megtörtént a "dolog". Értem, hogy ittunk és az más... De reggel is volt.
Tegnap írtam neki, hogy főzök egy finom vacsorát, jöjjön át.
Azt mondta, hogy majd jövőhéten valamikor jön.
Most jönnek haza a kislányunkkal, mondtam
Igyunk egy kávét. Mondta, hogy oké, menjünk hárman. Nagyon hiànyzik....
Megőrülök nélküle.
Mondtam neki tegnap, hogy menjünk hármasban el valahova egyik hétvégén. Legalább nem mondott nemet, csak azt, hogy most hétvége tuti nem, mert most volt szabad hétvégén és nem fogja tudni kivenni.
Én mindent írtam neki, amit érzek. Hogy hibáztam és többet kellett volna foglalkoznom vele, de ígérem, hogy változok és szeretem nagyon.
Szerintetek vissza fog jonni?
Egy nagyon elkeseredett anyuka :-(
Bocsi, de nem értem h miért Te érzed magad " rossz háziasszonynak" amiatt hogy ő sokat dolgozott és mikor hazament ivott.
Valamit nagyon tudhat ha a dologban még Te érzed magad hibásnak.....
Biztos akarod Te azt hogy visszajöjjön, vagy csak hirtelen egyedül vagy és úgy érzed ő is jobb a semminél???
Nagyon elnyom, hogy te erzed magad hibasnak.
Mennyit iszik ? Ertem, hogy ketsegbe vagy esve, de egyet jegyezz meg, sose teperj egy ferfi utan, es ne alazd meg magad!
Neki ugyanugy valtoznia kell.
Hidd el , tudom mirol beszelek, egyedul vagyok az egy eves kisfiammal
Volt nekem is barátom, drezdai van, szeretem az exem.
Az ivás, mindig gond volt, de nem ennyire.Szerintem, a sok veszekedés miatt.
Törődik a gyerekkel, nagyon jó apa mindezek ellenére.
Szeretném, ha jobb lenne.
Most, mikor ment el, átöleltem, vissza ölelt, adott puszit. Már, ez is haladás!... :/
Azért lennék én alkoholista, mert kb fél évente 2x iszok? Ha ez rendszeresség, akkor az vagyok.
Én az apjával akkor is szeretném megmenteni, segíteni neki, hogy ne legyen az. Tudom, hogy tud változni.
Nagyon nehéz, de szörnyű nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!