Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam vele és letiltott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam vele és letiltott a barátnőm..miért?

Figyelt kérdés
Az a történet, hogy együtt voltam egy csajjal fél évig, körülbelül egy hónappal ezelőtt bevallotta, hogy beszélt az exével többször is, mondtam, hogy én ezt nem tűröm el, megkértem, hogy többet ilyen ne legyen. A tegnap megkérdeztem, hogy beszélte azután vele, mondta, hogy nem, a telefonja az asztalon volt, gondoltam bele nézek, akkor láttam hogy folyamatosan beszélnek. Kiakadtam és eljöttem tőle, azután többször hívott, felvettem egyszer a telefont, és megkérdezte, hogy vége?..mondtam igen. Arra letette, letiltott mindenhonnan, a reggel írt, hogy a cuccait szedjem össze, kérdeztem, hogy csak ezért írtál?..mondta, hogy igen. Aztán beszéltünk pár percet chaten, de minden rossz tulajdonságomat a fejemhez vágta, aztán mondtam elegem van, nem szégyelled magad?..erre azt mondta: "ez a válaszom". Aztán megint letiltott. Mit tegyek, szeretem, de hazudott, én is hazudtam régebb, de ilyen kisebb dolgokban, például, hogy kimegyek a haverokkal ide, aztán pedig nem ott voltunk. Na de mit kellene tegyek?..levagyok tiltva mindenhonnan és én vagyok hibásnak beállítva, de nem tudom, hogy miért? Semmi megbánás nincs benne
2023. márc. 27. 11:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Te szakítottál akkor meg mi bajod? Miért baj hogy beszélgettek? Nem kell mimdenkinek utálnia az exét Talán ha nem lennél ilyen korlátozó, nem kellett volna hazudnia. Amúgy meg mi az, hogy nem tűröd? Ki vagy te, higy ne tűrd? Te maximum megbeszélheted a barátnőddel, nem tilthatod. Ráadásul te is hazudozol. Egy kétszínű álszent kis pöcs vagy, gobdolom rájött, jobb neki nélküled. Te szakítottál, most az a bajod, hogy nem fut utánad?
2023. márc. 27. 11:42
 2/14 anonim válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2023. márc. 27. 12:03
 3/14 A kérdező kommentje:
20 évesek vagyunk
2023. márc. 27. 12:08
 4/14 anonim ***** válasza:
24%
Ilyenek a nők... ha buknak hozzádvágnak mindent, amiről ők nagyon jól tudják, hogy az neked fáj. Undorító már az is eleve, hogy kapcsolatban a volt pasijával diskurál. Menjen a pokolba a társaival.
2023. márc. 27. 12:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Más telefonjába engedély nélkül belenézni nagy parasztság. Csakúgy mint megszabni valakinek, hogy kivel beszélgethet és kivel nem.

A másik oldalról pedig hazudni se szép dolog. Egy exszel felmelegíteni a kapcsolatot és reménykedni abban hátha másodjára működni fog, pedig ostobaság.

Szerintem a szakításotokkal kölcsönösen kikerültétek egy potenciálisan mérgező kapcsolat csapdáját.

2023. márc. 27. 12:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom ne is keressem többet
2023. márc. 27. 12:13
 7/14 anonim válasza:
50%
Ez az exes baromkodás... Hihetetlen.
2023. márc. 27. 12:17
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Én se értem miért neked áll feljebb, ha te akartál szakítani és még te vagy felháborodva amiért letilt.
2023. márc. 27. 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapbol sem voltatok jo kapcsolatban :D
2023. márc. 27. 12:39
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Mert még mindig szeret és azt szeretné, hogy küzdj érte

Írj neki más platformon meg küldj virágot

2023. márc. 27. 12:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!