Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezt mennyire elfogadható érv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mennyire elfogadható érv a szakítás mellett?

Figyelt kérdés

Párom máshol képzeli el a jövőjét helyileg, mint én. Az a közeg, ahol élni szeretne, számomra a szorongással egyenlő. Viszont őt oda húzza a karrier, az örökség, a családja.

Tudom, hogy szeret, és hogy hajlandó mindenről lemondani miattam, csak hogy együtt maradjunk. Én ezt azonban nem akarom, mert ez egy életre szóló tüske maradna benne, amit biztosan bánni fog. Szerintetek mennyire helyes lépés ilyen esetben szakítani, hogy végül mindketten olyan embert találjunk, akivel egyezik a jövőképünk?

2023. márc. 23. 09:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben elfogadható,hogy érvet/okot említ a kérdező. Nem az érzelmek múltak el, egyszerűen másképp/máshol képzelik el a jövőjüket.

Két lehetőség van: vagy kompromisszumot köttök, amit vagy el tud fogadni a másik ,vagy nem, és akkor később szakad meg a kapcsolat, vagy most átbeszélitek, és amennyiben nyugodt szívvel, jó érzéssel nem tudtok közös nevezőre jutni ebben a kérdésben szakítotok. Igy legalább békében váltok el. Ha mégsem tudtok egymástól elszakadni úgy kerestek valami megoldást.

2023. márc. 23. 10:45
 12/18 anonim ***** válasza:
A félelem tud jó tnaácsot adni. A szorongás nem.
2023. márc. 23. 10:50
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen külföldi ajánlatról beszél itt valaki.

A mi helyzetünk a következő: én egy nagy városban élek, van itt felépített életem, és itt érhető el minden, amit szeretek az életben. Máshol se munkám nem lenne, se barátok, se semmi. A párom pedig egy 2 utcás faluban képzeli el a jövőjét. Őszintén szólva már arra is gondoltam, hogy azon filózik milyen kacsalábon forgó palotát lehetne venni egy kihalt faluban a lakásom árából. De ami a legfontosabb, hogy gyerekkoromban kialakult egy erős szorongás bennem az ilyen helyek felé, és megfogadtam, hogy ha bele döglök is, de soha nem fogok ilyen helyen élni.

2023. márc. 23. 10:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem kérdés, vélhetőleg egyiktek se fog változtatni. De ezt tudhattátok akkor is amikor ismerkedtetek.
2023. márc. 23. 11:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#13 Ez esetben sajnos szakítás! :-) Két teljesen másik életvitelt "élet-helyet" szeretnétek.

Az más kérdés, hogy az ehhez kapcsolódó erős szorongást esetleg lehetne kezelni, finomítani, beszélni róla valakivel.

De valóban, sajnos a két élet-elképzelés sajnos távol van egymástól...

#5 voltam megint

2023. márc. 23. 11:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem lehet megoldani. Egy nagyvárost még egy közepes méretű várossal se lehet kiváltani. Így sose lesz boldog közös jövő
2023. márc. 23. 15:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
# 5vagyok. Most nézem, hogy véletlen mosoly jelet tettem. Bocs, szomorút akartam!!!!! :-(
2023. márc. 23. 15:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne helyette dönts!
2023. márc. 23. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!