Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor elfogadható a levélben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor elfogadható a levélben való szakítás?

Figyelt kérdés
A barátom egy ideje hanyagol, nem akar velem beszélni (nem volt vitánk, hirtelen lett ilyen) tehát semmit sem tudok neki személyesen elmondani. Azt gondolom, azt akarta elérni hogy szakítsak vele. Mivel személyesenn nem tehetem (pedig ezt mindig úgy szoktam) emiatt emailben szakítottam vele. Ebben a helyzetben, hogy máshogy nem tudok vele beszélni, megengedett dolog a levélben történő szakítás?
2021. ápr. 10. 09:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
53%
Ha sitten van a másik.
2021. ápr. 10. 09:36
 2/20 anonim ***** válasza:
33%
Miért nem tudsz legalább hangban beszélni vele? Telefon, videóhívás...
2021. ápr. 10. 09:39
 3/20 anonim ***** válasza:
54%
Mai napig nem tudom elfelejteni, hogy levélben szakítottál velem :'(
2021. ápr. 10. 09:40
 4/20 A kérdező kommentje:
Mert sehogy sem érem el! A telefont is kinyomja.
2021. ápr. 10. 09:42
 5/20 A kérdező kommentje:
Mondom hogy mindig személyesen szakítottam, ilyen még nem volt hogy a másik egyik napról a másikra felszívódik mindenhogyan mindenhol. Azt meg nem akarom hogy majd valamikor vissza akarjon jönni mintha semmi sem történt volna. Ezért szakítottam vele és csak levélben emailben tudtam megtenni.
2021. ápr. 10. 09:43
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen helyzetben érthető a levélben való szakítás.

Velem is szakítottak levélben ,de úgy hogy 1-2 nappal előtte még láttam az illetőt, az nagyon rossz volt hogy nem mondta el személyesen de gondolom gyáva volt .

2021. ápr. 10. 09:48
 7/20 anonim ***** válasza:
22%
Kolera idejen.
2021. ápr. 10. 09:48
 8/20 anonim ***** válasza:
37%
Még mindig nem tudom elhinni, hogy te írtad az e-mailt :( Biztos vagyok benne, hogy kamu üzenet volt :(
2021. ápr. 10. 09:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben oké. Azóta se hívott vissza? Jófej csávó lehet :D
2021. ápr. 10. 10:05
 10/20 anonim ***** válasza:
69%
Ilyen helyzetben szerintem szakítani se kell, hiszen hónapok óta ignorál, azaz ő már "ghostingolt".
2021. ápr. 10. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!