Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható ez egy kapcsolatban? Szakítás a legjobb megoldás ebben az esetben? Csak nekem fáj ennyire?? Van közös gyerekünk is.
Nőként írom: Ne is haragudj-függetlenül a kortól, egy kisgyerekes nő 6 hónap alatt 3 faszit összavakarni +te-az ilyen nem nő. Nem anya és sosem lesz az. De belőlük kerülnek ki azok a nők, akik X gyereket összeszednek, és Y nevelőapukákkal éldegélnek. Fogd meg a gyerekedet, és kezdj új életet-egyedül a gyerekkel. Biztos vagyok benne, hogy lenne esélyed megkapni.
Ha 22 évesen ilyen lettem volna,mint a barátnőd, saját kezűleg ástam volna el magam.
Áruld már el, de most komolyan miért kell ez a roncs neked? és ezek után amit írtál neked az a legnagyobb problémád, hogy ki lájkolgatja az FB-jét? nálad sincs valami rendbe..
Huh, ez kemény.
Szerintem te nem szeretted eléggé, ha már mással lefeküdtél, de nekem onnan vége a kapcsolatnak, hogy szakítunk és másokkal szexelünk. Utána nincs bocsánat. Sajnálom, de ez van.
Keress mást, a gyerekkel meg törődj.
Ne haragudj, de az anyja egy kis k. abban reménykedett h azok a pasik eltartják akikkel lefeküdt, kiderült h nekik nem kell a nő és a csomag és hát maradtál te, nyisd ki a szemed!
25N
Aha..És mit szeretsz rajta?
Szerintem idióta vagy.
A nő meg egy b@sz@dék..
Bocs..
De ez a korán szülök mindenkivel b@szok..
Nem tudtam másképp felejteni...
Bocsáss meg neki,jók vagytok ti így együtt, csak nem kell szaporodni..
Fel merült bennem egy kérdés, a mi esetünkből kiindulva. Leirtam miket csinál/csinált velem a barátnőm. Szerintetek mikor lenne az ilyen gyakran tanúsított "magatartás" a nő részéről úgymond megérthető/elfogadható? Soha semmilyen esetben? Vagy :
1.Ha a pasi veri a nőt folyamatosan?
2.Ha a pasi túlzottan féltékeny?
3.Ha a pasi nem törődik a barátnőjével?
4.Ha a pasi nem törődik a gyerekével?
5.Ha a pasi Annyira szereti a barátnőjét, hogy meghalna érte?
6.Ha a pasi szellemileg szerény?
7.Ha a pasi annyira idióta, hogy képes szeretni egy ilyen nőt? Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!