Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható ok a szakításra ha a páros hölgy tagja nem hajlandó az orális szexre?
Jobb lesz a hölgynek, ha megszabadul valakitől, aki ezt nem tudja elfogadni.
Én sem vagyok hajlandó ilyenre, egyszerűen azért, mert hányingerem van ettől, és ezt nem tartom kellemes érzésnek, a hányás meg nem vonzó.
Ettől függetlenül elfogadom, ha valakinek ez kellemes, olyan társat kell keresni, akivel ez kölcsönösen kellemes.
Aranyélet, tényleg. Elképzelem, hogy férfi vagyok, és mindent elvárhatok egy nőtől, mindenhova be akarom tenni a farkam, és mindig van orgazmusom.
Ha a nők is orgazmus alapján maradnának pasikkal, nem sok párkapcsolat lenne.
Igen. Elfogadható. De ezt majd csak szakítás után mondd el neki. De előtte: Tisztálkodj alaposan (napi 2),szőrtelenits, és ha van fitymaszűkületed akkor műttesd meg
Csajoknál hasonló s tanács
#3 ---- megjött a leszbosz vonal.
De ki a fsz kiváncsi ezekre?
A páros hölgy tagja próbálkozzon a nőknél, valószínű az jobban bejön neki szexuálisan.
Egy igazi nő élvezi a férfi test minden porcikáját, van tapasztalatom, tudom milyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!