Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Volt olyan, hogy azért szakítottatok valakivel, mert nem életrevaló?
- aki szembeszállni senkivel nem mer
- aki gyakran merül önsajnálatba, ahelyett, hogy változtatna
- aki ha azt gondolja tud ügyet intézni, de nem kérdez csak bólogat
- idegenek előtt fél megszólalni
- képtelen véleményt alkotni
- bárki által eltiporható
- mondanak neki valamit, de nagyrészét nem jegyezte meg
Szakítanátok ilyen férfivel, ha egy idő után a fent felsoroltakat tapasztaljátok?
Szerintem össze se jönnének ilyen lúzerrel,még dugásra sem.
Vagy sebbtapasz efektusként aztán az első FÉRFIvel lelépnek.
A nők férfit akarnak nem gyereket.
Sose volt ilyen pasim, mert nekem a domináns, határozott pasik jönnek be. (Ami nem egyenlő a nagyhangú argesszív állattal, sőt kifejezetten csendes, türelmes típus.)
Sőt, tartok tőle hogy pasinak se nagyon tudnám tekinteni, és bocs, ha gonosz voltam, de ez akkor is így van. :(
A nők felismerték magukat :DD
Irónia magatokba böktök kést.Egy férfi nem teheti meg sokáig,hogy így éljen szóval változnia kell az idők során.
Nem bökünk mi semmit,hanem sajnos belátjuk igazuk van nem hiába vannak a nők elkeseredve,hogy nincsen férfiak,ki vannak teljesen,a 90% életképtelen,céltalan,el van,semmi nincsen benne,szobanövények konkrétan,tutyimutyik.
Elkeserítő,szégyenlem magam a pasik nevében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!