Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan nektek, hogy összevesztetek a párotokkal és többet nem kerestétek egymást?
Kemény nagyon szenvedélyes 1,5 évig voltunk egyutt amiből a maradék fel év... Pfff "szakitottunk" majd kibekultunk a végen mar olyan durva dolgokat vágtunk a masik fejehez, de en hulye maradtam es inkább visszapofaztam , bocs ez a legmegfelelobb szo ra.
A szep az egészben hogy februárban meg közösen el irtunk menni egy wellness hétvégére ami tudtam hogy az utolso...
Szóval márciusban ment a civakodás, es hogy szünet.. Amiről utólag kiderült hogy szakítás csak valahogy egyikonk se vallotta be magának a dolgot, ugyanúgy keresett de ha en nyitottam vissza ra mar kopp lett hog hova gondolok majd ez ugy fordítva.
Az utolso nyitasat olyan szinten elcseszte, hogy tobbet nem voltam ra egyaltalan kicancsi.. Es egyik napról a másikra lezartam. Egy hétre ra megkeresett egy regi ismerosom akivel azota egyutt vagyunk... Állítom hogy nem véletlen lépnek be emberek az eletunkbe.
Volt hog hivott meg párszor szerintem tutira leadták neki a drotot hogy ezzel az emberrel láttak..
Utána leállt....
Bocs ha regényes jól esett kiírni magambol..
19L 30 eves volt az illető... Ha szamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!