Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már olyan nektek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan nektek, hogy összevesztetek a párotokkal és többet nem kerestétek egymást?

Figyelt kérdés
nem mondtátok ki hogy vége csak nem kerestétek többet egymást
2016. ápr. 26. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt.
2016. ápr. 26. 22:49
 2/7 A kérdező kommentje:
kicsit bővebben meddig jártatok
2016. ápr. 26. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk volt...3 évig jártunk és utolsó kb egy évben már csak időhúzás volt sok veszekedéssel.Voltak célozgatások pl "így nem mehet ez tovább,változtatni kellene,beszéljük meg" stb.Aztán nagy nehezen én kimondtam,hogy nem vagyunk egymáshoz valók és ennek így semmi értelme. Ő is mérgében ezt mondta ezt azért írom mert én komolyan gondoltam és megfontoltam mielőtt kimondtam amit gondolok,viszont ő meg hirtelen felindulásból vágta rá mindig. Szóval én már rég kimondtam,hogy vége de nem vette komolyan,csak akkor mikor már nekem más lett.Elejében akkor is azt hitte,hogy féltékennyé akarom tenni,de kicsit később már leesett hogy nem azért van valakim,hogy őt idegesítsem ezzel hanem komoly a dolog.Na akkor leszállt rólam,megértette végre..
2016. ápr. 26. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
igen,utoljára még írtam neki valami bántót,nyilván erre már nem reagált. (nem bírtam már tovább elviselni,hogy nem érzem, hogy én lennék számára a fontos és az igazi)
2016. ápr. 27. 00:29
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is volt egy ilyen rohadt p_csa párom. Jobb is, hogy lelépett rohadt szemét 1,5 éven keresztül csak hazudott és hitegetett, kihasznált. A pokolba vele.
2016. ápr. 27. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Kemény nagyon szenvedélyes 1,5 évig voltunk egyutt amiből a maradék fel év... Pfff "szakitottunk" majd kibekultunk a végen mar olyan durva dolgokat vágtunk a masik fejehez, de en hulye maradtam es inkább visszapofaztam , bocs ez a legmegfelelobb szo ra.

A szep az egészben hogy februárban meg közösen el irtunk menni egy wellness hétvégére ami tudtam hogy az utolso...

Szóval márciusban ment a civakodás, es hogy szünet.. Amiről utólag kiderült hogy szakítás csak valahogy egyikonk se vallotta be magának a dolgot, ugyanúgy keresett de ha en nyitottam vissza ra mar kopp lett hog hova gondolok majd ez ugy fordítva.

Az utolso nyitasat olyan szinten elcseszte, hogy tobbet nem voltam ra egyaltalan kicancsi.. Es egyik napról a másikra lezartam. Egy hétre ra megkeresett egy regi ismerosom akivel azota egyutt vagyunk... Állítom hogy nem véletlen lépnek be emberek az eletunkbe.

Volt hog hivott meg párszor szerintem tutira leadták neki a drotot hogy ezzel az emberrel láttak..

Utána leállt....

Bocs ha regényes jól esett kiírni magambol..

19L 30 eves volt az illető... Ha szamit

2016. ápr. 27. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Az lemaradt hog soha tobbet nem vettem fel neki a telefont miutan a "nyitását" elcseszte....
2016. ápr. 27. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!