Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben elfogadható ez a szakítási forma?
Figyelt kérdés
Ha a másik fél már 5 napja felém sem néz, és ezt minfenféle kifogásokkal magyarázza. Ha megkeres valamikor, akkor ha én úgy szakítok vele, hogy konkrétan szóba sem állok vele, az ebben az esetben elfogadható? Nem érzem azt, hogy nekem kéne magyarázkodnom azok után hogy a másik sok napig le sem sz.r. Megengedett ha úgy szakítok hogy ezek után én semmire sem reagálok?2021. aug. 8. 07:56
2/18 anonim válasza:
Úgy szakítasz, ahogy jól esik.
Egy ilyen után èn is úgy vennèm, hogy vège.
3/18 anonim válasza:
Mostanában így megy a szakítás. Szánalmas.
4/18 A kérdező kommentje:
Volt már máskor is ilyen hogy x napig nem keresett. Most viszont besokalltam. Legyen neki bábja az, akinek 2 anyja van.
2021. aug. 8. 08:09
5/18 anonim válasza:
Én a helyedben írnék neki valahol, hogy a részemről vége, ne is keressen, aztán tiltanám mindenhol. Így meg sem kellene várnom, hogy keressen vagy bármi.
6/18 anonim válasza:
Gondolom, amikor meg ő szeretne találkozni, akkor rögtön ugrani kell, különben megy a durci. És nem érti, neked mi bajod van. És kitalálja, hogy hisztis vagy. Tipikus. Rúgd ki.
7/18 A kérdező kommentje:
Én beszélni sem akarok vele ezek után.
2021. aug. 8. 08:15
8/18 anonim válasza:
Én a saját lelkiismeretem végett megírnám, hogy köszönöm szépen, akkor köztünk vége, minden jót!
És továbblépnék. És akkor korrekt voltam, mert énbennem volt annyi gerinc, hogy őszinte legyek.
9/18 A kérdező kommentje:
Hát én meg úgy vagyok hogy aki ilyen szinten inkorrekt, annak én magyarázkodjak? Minek?
2021. aug. 8. 08:35
10/18 anonim válasza:
Nem kell magyarázkodni. Arról van szó, hogy elegánsan és korrekten szakítasz, nem miatta, hanem magad miatt. Elmondod neki, hogy ok, csá. Már korrektebb voltál mint ő valaha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!