Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ilyen esetben elfogadható ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben elfogadható ez a szakítási forma?

Figyelt kérdés
Ha a másik fél már 5 napja felém sem néz, és ezt minfenféle kifogásokkal magyarázza. Ha megkeres valamikor, akkor ha én úgy szakítok vele, hogy konkrétan szóba sem állok vele, az ebben az esetben elfogadható? Nem érzem azt, hogy nekem kéne magyarázkodnom azok után hogy a másik sok napig le sem sz.r. Megengedett ha úgy szakítok hogy ezek után én semmire sem reagálok?
2021. aug. 8. 07:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Most nem látod, de hosszútávon jót fog tenni, ha csak annyit írsz, hogy ezzel vége, keressen más balekot vagy bármi. Ez egyfajta lezárás, amire szüksége van az embernek. Nem neki, hanem neked. Nem kell magyarázkodni, csak írd le, hogy vége, és tiltsd a fenébe. Nem kell vele beszélgetned.
2021. aug. 8. 08:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Nézzétek! Én mindig egyenesen, korrekten szakítottam. Ha valaki ezt felém nem képes megtenni, akkor én úgy gindolom nem fogom megalázni magam azzal, hogy amihez ő gyáva, azt én tegyem meg helyette. Pont így nem tanulná meg sosem hogy hogy kell szakítani.
2021. aug. 8. 08:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Ezzel az emberrel mindig hiperkorrekt voltam. Türelemben, toleranciában. Szépen ki is használta. Én meg abajgassam hogy hello szakítok? Ugy teszek ahogy ő. Szó nélkül lelépek pedig ez nem szokásom. De túl messzire ment.
2021. aug. 8. 09:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek tetted fel ezt a kèrdèst?
2021. aug. 8. 09:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Megengedett ha úgy szakítok hogy ezek után én semmire sem reagálok?"

Ha már így eldöntötted, hogy nem reagálsz, akkor minek tetted fel a kérdést? :D

2021. aug. 8. 09:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Kivancsi voltam. S látom vegyes válaszok jöttek. Köszönöm mindet!
2021. aug. 8. 09:29
 17/18 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ezzel csak lesüllyedsz az ő szánalmas szintjére, de ha neked így jó, akkor kedves egészségedre.
2021. aug. 8. 12:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg aki ahogy bánik velünk, azt kell visszaadni. Tudod mennyire megértő tolerans voltam és ezzel hogy visszaélt? Pont a korrektsegemmel. Ha valakit x napig nem erdeklek akkor gondolod hogy a hello szakítok veled az fogja? Pont ezzel járatnám le magam.
2021. aug. 8. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!