Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 1,5 év után ex békülni szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5 év után ex békülni szeretett volna,hirtelen úgy tűnik még sem?kifejtem jobban.

Figyelt kérdés
Fel keresett a macskája miatt gondolom ez volt az ürügy. Rá tért a közös régi dolgainkra,meg hogy otthon is azt kapta meg hogy nem igen sikerültek jól a kapcsolatai amióta elhagyott anno és hogy mindig én voltam a legnormálisabb az eddigiek közül nem is érti miért csinálta hogy lelépett. Elmesélte az eddigi dolgokat gyakorlatilag áldozatként állította be magát. Legbelül magamba úgy voltam vele,jó próbáljuk meg aztán meglátjuk lehet változott azóta. Találkozgassunk,beszélgessünk stb..1 hétig beszélgettünk hol telefonon,hol írásban. Pár napja viszont már nem is keres olyan lendülettel ahogy elkezdte,és az apja szerint pasizik,mert rá kérdezett finoman,se igent,se egy nemet nem mondott csak a telefont nyomkodta. Na mondom ez most mi?. Persze én sem keresem azóta,nem is igen értem az ilyet,hogy most beteg vagy mivan vele. És még az anyja írt előtte még hogy köszöni,hogy jóban rosszban kitartok. Most már csak tartottam. Nem tudom,férfi társaim közül valaki járt-e így,vagy lányok hasonlóan
2023. márc. 11. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jött össze neki mással és úgy gondolta jó leszel, vagy talonban tart még mindig.
2023. márc. 11. 15:46
 2/10 anonim ***** válasza:
37%

Lányok biztos nem. Mikor én tévedtem, szakítottam (pontosabban inkább csak nem folytatódott a kapcsolat nagyon az elején), esélyem se volt visszakönyörögni magam.

Ezért kezdtem érdekesen olvasni a sztorit, de megnyugodtam, hogy nőről van szó. Tipikus, te 1.5 év múlva is szingli vagy és adnál neki esélyt, ő meg egy idióta.

Sajnos el kell engedned.

2023. márc. 11. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy balekot lát benned.Lapát.Ne engedd,hogy kihasználjon!
2023. márc. 11. 15:50
 4/10 A kérdező kommentje:

2# Volt kapcsolat utána,de nem igen volt hosszas. Hitelt nem akartam felvenni 2 hónap kapcsolat után,és nem tetszett neki ez.

Ja igen és nőről van szó :).

2023. márc. 11. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Talonban akar csak tartani.
2023. márc. 11. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálad hagyta a macskáját?
2023. márc. 11. 16:54
 7/10 A kérdező kommentje:
6# nem,az az övé,csak elmesélte,hogy rosszul lett a macska valami virágot amitől hányt. Ezzel kezdte az egészet el.
2023. márc. 11. 17:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Remêlem, a cicus jól van, a lányért viszont nem aggódnék a helyedben.

Megszállta a nosztalgia, de az nem állta ki a valóság próbáját, valószínűleg tovább keresgél.

Viszont ha ez így van, akkor nem valami kimunkált jellem, ha ezt nem képes kommunikálni, illetve nem igazán becsül meg úgy, ahogy kéne, ha neki elvben belefér az hogy kedve szerint előránt a fiókból, aztán a sarokban hagy, mint egy megunt játékot.

2023. márc. 11. 17:17
 9/10 A kérdező kommentje:

Másnap még akkor jelentkezett,hogy igen jólvan a macska,jatszik már eszik iszik.

Maga a lányban igen,felmerült a kérdés,hogy most ő milyen is valójában?Egy két rokon,vagy munkatársam szerint egyre rosszabb lesz a természete,örüljnek inkább ,mert hogy csak szenvednék ebben később

2023. márc. 11. 17:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a fenébe.

Nem jött neki össze más, kicsit nosztalgiazott, leginkább ennyi.

2023. márc. 11. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!