Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 év után ex békülni szeretett volna,hirtelen úgy tűnik még sem?kifejtem jobban.
Lányok biztos nem. Mikor én tévedtem, szakítottam (pontosabban inkább csak nem folytatódott a kapcsolat nagyon az elején), esélyem se volt visszakönyörögni magam.
Ezért kezdtem érdekesen olvasni a sztorit, de megnyugodtam, hogy nőről van szó. Tipikus, te 1.5 év múlva is szingli vagy és adnál neki esélyt, ő meg egy idióta.
Sajnos el kell engedned.
2# Volt kapcsolat utána,de nem igen volt hosszas. Hitelt nem akartam felvenni 2 hónap kapcsolat után,és nem tetszett neki ez.
Ja igen és nőről van szó :).
Remêlem, a cicus jól van, a lányért viszont nem aggódnék a helyedben.
Megszállta a nosztalgia, de az nem állta ki a valóság próbáját, valószínűleg tovább keresgél.
Viszont ha ez így van, akkor nem valami kimunkált jellem, ha ezt nem képes kommunikálni, illetve nem igazán becsül meg úgy, ahogy kéne, ha neki elvben belefér az hogy kedve szerint előránt a fiókból, aztán a sarokban hagy, mint egy megunt játékot.
Másnap még akkor jelentkezett,hogy igen jólvan a macska,jatszik már eszik iszik.
Maga a lányban igen,felmerült a kérdés,hogy most ő milyen is valójában?Egy két rokon,vagy munkatársam szerint egyre rosszabb lesz a természete,örüljnek inkább ,mert hogy csak szenvednék ebben később
Hagyd a fenébe.
Nem jött neki össze más, kicsit nosztalgiazott, leginkább ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!