Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbolondult a feleségem? 15 év után bevágta, hogy neki ennél több kell az élettől. És hazament a szüleihez.
Szerint az beszedes, hogy inkabb a pztriba meg a csorosagba megy, mert ugy erzi, meg igyis tobbet kap az elettol, mintha veled maradna.
Szerintem amugy ez a munkanelkuluseg dobbentette ra a dolgokra, most ujra kezdheti az eletet. Az, hogy tobbet akar az elettol nem feltetlenul csak anyagias dolgokat jelenthet, pl nyaralast. Az onmegvalositasnak tobbfele szintje van, nem minden az anyagiakrol szol. Gondolom az sem segitett, hogy elkezdte neked ezeket mondani, hogy o tobbre vagyik az elettol, erre te annyit mondtal neki, hogy menjen el dolgozni es nem fog hulyesegeken agyalni. Ettol meginkabb azt erezhette, hogy az elet egy szaros taposomalom.
Kivanom, hogy oldjatok meg a dolgokat. Szerintem probaljatok atbeszelni, hogy mi az, amit o var az elettol, vagy amiben tobbet akarna. Nekunk is most volt egy ilyen beszelgetesunk a parommal, hogy ugy erzem, nem tortenik velunk semmi. En nem nyaralast, vacsit, meg viragokat akarok, hanem azt, hogy uj dolgokat/hobbikat probaljunk ki, hogy erjenek uj ingerek.
33-as, a kérdező korábban is írta,hogy biztatta a feleségét a "többre", pl a jogsira is. Egyébként meg nem értem,hogy felnőtt embert miért is kellene biztatni arra,hogy igyekvőbb legyen, főleg ha alkalmi munkából él.
Én nem hibáztatom a kérdezőt,a leírtakból számomra legalábbis az jön le,hogy minden kapcsolatban előforduló normál problémákat megfelelő módon kezelte.
Az,hogy nem mentek el gyakrabban kikapcsolódni...a másik fél is törekedhetett volna erre, egy nő is szervezhet programot, kisebb sétát, kirándulást. Ráadásul úgy,hogy egy rendszeresen kereső van a családban ez nem is olyan egyszerű. Csak mozdulj ki hétvégente bárhová és már kiderül...
Az alkalmi munka nem biztosít megélhetést. Nem tudom,hogy a kérdező párja miért nem törekedett rendszeres munkára, erre nem tudok mentséget felhozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!