Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megbolondult a feleségem? 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbolondult a feleségem? 15 év után bevágta, hogy neki ennél több kell az élettől. És hazament a szüleihez.

Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 11:23
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
18asnak igaza lehet, meg a 20asnak is. De már pár hónapja próbálkozunk, de csak 1 év után kell visszamenni a nőgyógyászhoz. Csak érettségije van és még nem volt soha normális munkája. De nem is akar felelősségteljes munkakört. Várjak ki vagy mitévő legyek?
2023. márc. 5. 13:09
 22/49 anonim ***** válasza:
61%
Lehet nem tudja belátni hogy az átlag embereknek ez jut!
2023. márc. 5. 13:27
 23/49 anonim ***** válasza:
69%
Tanulni nem.akar? Mert elhet mas eletet, csak azert nekimis tennie kell. Tanulhatna szakmat, vagy mehetne foiskolara. Csak igy vergodni, meg teged hibaztatni nyilvan nem fair. Errol beszelgettetek? Hogy valojaban mire vagyna?
2023. márc. 5. 13:29
 24/49 A kérdező kommentje:
Nem akar tanulni semmit. A jogsit is kifizettem volna neki meg kisautót is kapott volna. Azt se merte. Ok, jó háziasszony, mert tényleg mindig főz. Takarítani, mosogatni szoktam neki segíteni. De olyan, mintha engem hibáztatna. Én viszont nagyon szeretem. És félek, neogy meggyűlöljem.
2023. márc. 5. 13:43
 25/49 anonim ***** válasza:
75%
Örülj neki, hogy ilyen könnyen megszabadultál tőle!
2023. márc. 5. 13:43
 26/49 A kérdező kommentje:
Könnyen? Basszus 14 évig együtt voltunk. Hozzáteszem, engem nem zavart, h eltartom, mert én szeretem a munkám. Szeretek dolgozni. És szívesen vettem neki a dolgokat. Ne ilyen pénzéhes plázacicát képzeljetek el. Mindig mellettem volt. De olyan mintha megbolondult volna.
2023. márc. 5. 13:46
 27/49 anonim ***** válasza:
88%

Úgy értettem, hogy könnyen, hogyha 15 év után egyszercsak így megváltozott és inkább visszament a szüleihez -a mint írtad- elég rossz körülmények közé, akkor valami nyomós indoka lehet.

Pl, már nem szeret és/vagy van valakije...

Képzeld el, ha lenne közös gyerek, vagyon, akkor milyen nehéz lenne...erre írtam, hogy örülj neki.

2023. márc. 5. 13:54
 28/49 anonim ***** válasza:
82%
Erre nem nagyon lehet mit mondani. Most jott ra, hogy elpazarolta az eletet, nem vitte semmire. Meg az anyasag lehetne neki egy eletcel, de ugy tunik, nem az. Hagyjad, hadd gondolkodjon, aztan majd meglatjatok.
2023. márc. 5. 14:00
 29/49 A kérdező kommentje:
Remélem visszajön.
2023. márc. 5. 14:25
 30/49 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem visszamegy. De ha Te is ezt szeretnéd időnként érdeklődj Iránta.
2023. márc. 5. 14:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!