Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megbolondult a feleségem? 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbolondult a feleségem? 15 év után bevágta, hogy neki ennél több kell az élettől. És hazament a szüleihez.

Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 11:23
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
89%
Hetvegente nem jartatok.kirandulni, programokra? Mondjuk az tenyleg unalmas lehetett. Neked erre nem lenne igenyed, vagy miert ilyen nagy problema ez? Ezen azert lehet valtoztatni.
2023. márc. 5. 12:10
 12/49 anonim ***** válasza:
31%
Meg kellett volna dugni rendesen és akkor eszébe nem jutott volna hazaköltözni.
2023. márc. 5. 12:23
 13/49 A kérdező kommentje:
Alkalmi munkája volt, sajnos hétvégén. De az kajára se volt elég. Én hétközben dolgoztam. Mert az én fizumból éltünk. Én is hibás vagyok tudom, de kb a putriba ment haza. Így még az az évi 1 kirándulása se lesz meg. Se ruha, se semmi. Hacsak nem talál vmi gazdag pasit.
2023. márc. 5. 12:39
 14/49 anonim ***** válasza:
89%
Akkor sajat maga alatt vagja a fat, valoban. De lehet, hogy ez csak kifogas es valojaban mas baja van.
2023. márc. 5. 12:42
 15/49 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem mondta meg konkrétan hogy mi az oka a hazaköltözésének már ott a hiba. Eddig még tudtátok beszélni mindent? Nem látunk bele a kapcsolatotokba,de nem hiszem hogy ennek a döntésnek nem volt komolyabb előzménye, esetleg ez már egy hosszabb folyamat vége. Vagy van valakije,csak nem akart rögtön hozzá költözni. Az alkalmi munka csak átmeneti megoldás,sosem értem meg akinek törekszik ennél többre.
2023. márc. 5. 12:51
 16/49 anonim ***** válasza:
26%

A jó dugàs kevés. Azt nem lehet posztolni az instára pl. A nyaralásokat meg igen. Vannak nők, akiknél ez az életcél. Lehet neki is ez volt az egyik baja, hogy nincsen mivel dicsekedni a világnak. De azt sem tartom kizártnak, hogy lett valaki más, de még friss. Meg még számtalan más is lehet. Ezt itt senki sem fogja kitalálni.

2023. márc. 5. 12:57
 17/49 A kérdező kommentje:
Konkrétan ezt mondta, h neki ez kevés és többet akar az élettől. Dehát a környezetünkben senki se él fényűző életet basszus. Nem vagyunk milliárdosok. Ok, nem keresek rosszul, de örülök, h kifizettem a lakáshitlet. Vagy kapuzárási pánik 35 évesen? Kíváncsi vagyok mire viszi pár hónap múlva.
2023. márc. 5. 12:59
 18/49 anonim ***** válasza:
95%
Azért a közös élmények hiánya eltávolíthat a másiktól. Csak a hétköznapi problémák, kikapcsolódás semmi,okozhat feszültséget. Bár nem hiszem hogy ez az alapok.
2023. márc. 5. 13:00
 19/49 anonim ***** válasza:
92%
Å putriban nehéz lesz a világot munkanélkül megváltania. Még munkával is kva nehéz, tekintve, hogy nem milliós az átlag fizetés.
2023. márc. 5. 13:03
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Lehet eletkozepi valsag. Hogy azt erzi, semmire nem vitte az eletben. Gyereketek nincs, nem terveztek?
2023. márc. 5. 13:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!