Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordulunk ki magunkból szakítás után?
Én szakítottam, mert azt éreztem, nem vagyok a helyemen. Abban sem vagyok biztos, hogy szerelmes voltam-e belé egyáltalán. Mégis olyan mértékben kifordultam magamból, hogy nem ismerek magamra. Mint aki megőrült. Bántom, zaklatom, mindenáron meg akarom magyarázni neki, hogy mi az, ami félrement. Még a szexkapcsolatot is felvetettem, csak hogy a közelemben tudhassam, mert úgy érzem, nélküle megfulladok. Miért van ez? Hova lesz szakítás után a józan ész? Miért nem akkor kapálóztam, mikor még volt miért és nem mondott le rólunk teljesen? Szánalmasnak érzem magam, hogy ennyire ragaszkodom, szánalmas a viselkedésem, mert egyáltalán nem tudom kezelni. Pedig csak el kellene engednem, mert ÉN voltam az, aki szakított, nem is ok nélkül.
Mit kezdjek ezzel a helyzettel? Hogyan lehet ezen javítani? Nem akarok többet mást bántani. Nem akarom másra pakolni a felelősséget, amikor nagyrészt csak én tehetek arról, hogy ez lett belőle.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
"Pedig csak el kellene engednem, mert ÉN voltam az, aki szakított, nem is ok nélkül."
Engedd el. Okod volt a szakításra. Hagyd békén, szokj le róla.
Legjobb, ha nem keresed többet.
Megijedtél, mert egyedül maradtál. De sokkal jobb egyedül, mint egy rosszal. Szerintem ezt te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!