Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért fordulunk ki magunkból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fordulunk ki magunkból szakítás után?

Figyelt kérdés

Én szakítottam, mert azt éreztem, nem vagyok a helyemen. Abban sem vagyok biztos, hogy szerelmes voltam-e belé egyáltalán. Mégis olyan mértékben kifordultam magamból, hogy nem ismerek magamra. Mint aki megőrült. Bántom, zaklatom, mindenáron meg akarom magyarázni neki, hogy mi az, ami félrement. Még a szexkapcsolatot is felvetettem, csak hogy a közelemben tudhassam, mert úgy érzem, nélküle megfulladok. Miért van ez? Hova lesz szakítás után a józan ész? Miért nem akkor kapálóztam, mikor még volt miért és nem mondott le rólunk teljesen? Szánalmasnak érzem magam, hogy ennyire ragaszkodom, szánalmas a viselkedésem, mert egyáltalán nem tudom kezelni. Pedig csak el kellene engednem, mert ÉN voltam az, aki szakított, nem is ok nélkül.

Mit kezdjek ezzel a helyzettel? Hogyan lehet ezen javítani? Nem akarok többet mást bántani. Nem akarom másra pakolni a felelősséget, amikor nagyrészt csak én tehetek arról, hogy ez lett belőle.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2023. márc. 5. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán az átérzett sikertelenség végett.
2023. márc. 5. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:

"Pedig csak el kellene engednem, mert ÉN voltam az, aki szakított, nem is ok nélkül."

Engedd el. Okod volt a szakításra. Hagyd békén, szokj le róla.

Legjobb, ha nem keresed többet.

Megijedtél, mert egyedül maradtál. De sokkal jobb egyedül, mint egy rosszal. Szerintem ezt te is tudod.

2023. márc. 5. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatfüggő vagy.
2023. márc. 5. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Hat én is szakítottam valakivel akit nagyon szerettem de nem tudtam lenyelni pár dolgot. Miután kiraktam én csak megkönnyebbülést éreztem, aztán pár hónapra rá elkezdett hiányozni. Mivel tiltottam nem kerestem, illetve egyszer muszáj volt vele beszélnem egészségügyi okok miatt. Akkor kb elküldött a halál fszara és engem okolta a betegsége miatt (amit meg az előttem lévő exe vitt haza). Aztán rájöttem, hogy ha akartam volna tőle valamit meg a mai napig egyutt lennénk, akkor próbáltam volna vele azonnal megbeszélni a dolgot, küzdöttem volna értünk. Furcsa dolog ez, kicsit az kellene gondolnod magadban miért szakítottal, mik voltak az okok és le boxolni kettesben magaddal... Remélem segitett egy kicsit.
2023. márc. 5. 10:35
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
Kisajátító típusnak tűnsz nekem, így elsőre.
2023. márc. 5. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Minden szakitas veszteseg, termeszetes, hogy meg egy problemas kapcsolat is hianyozhat, hiszen abban is lehettek jo emlekek, amik jol mukodtek. Tehat, ha hianyzik, faj, az termeszetes. Az viszont,hogy nem tudod kontrollalni a viselkedesed, impulzuskontroll zavarra utal. Ezzel kellene foglalkoznod.
2023. márc. 5. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Kapcsolat függő vagy, birtokló
2023. márc. 25. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!