Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos hogy mindig megbocsáthatatlan a ghosting? Mi van ha a másik bonyolult helyzetben van, szakítófélben van, nem tudja mit akar, és azért nem szakít nyíltan mert az visszavonhatatlanabb? Lehet érzi valahol hogy később nákad szeretne kikötni, de
mmmi?
Tehát akkor van eg ypárkapcsolat ahol az egyik fél egyszercsak megszűnik kommunikálni, mert épp örlődik?
Nemtom, normáliséknál szokás beszélni. Ha nehéz, akkor mondja azt, hogy bocsi, most nem, majd jelentkezem 5 nap múlva, prkadatkor, kelet felől.
Én is volt, hogy ghostingoltam, mert zaklatott, és nem értette meg, hogy nem akarok tőle semmit.
Oké, akkor letiltás minden platformon, és végül apám szóbeli segítsége kellett, hogy tényleg leszálljon rólam.
Amúgy undorító.
Úgy tudtam meg, h exem szakított velem, hogy törölt Facebookon az ismerősei közül... 11 hónapig voltunk együtt és úgy volt, hogy összeházasodunk, két gyerekünk lesz stb stb...
Gerinctelen és undorító dolog. Nem beszélve arról, hogy mekkora traumát okozott és mennyi kérdést hagyott maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!