Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így szerintetek mit jelent? (Hosszú sztori)
Az alap sztori az hogy 4 éve ért véget egy 4,5 évig tartó kapcsolatom, első szerelem volt 18 évesen nekem is és neki is. Nehezen engedtük el egymást, de szép nem szép tapasztalatlanok voltunk és oda vissza megcsaltuk egymást. Miután viszont végleg lezártuk a kapcsolatunk, levettünk minden közös képet meg ahol együtt voltunk facebookról. Se ő se én nem töröltem ezeket, hanem csak elrejtettük, így az üzenő falainkon nem volt látható. Kb azonnal (2 hétre a szakításra összejött egy sráccal). Tudom nagyon béna de néha néha ránéztem a profiljára, láttam a kirakott képeit az új sráccal, a megosztott dolgokat amik a sráchoz kapcsolhatóak. Majd most két napja rámírt egyik haverom hogy újra összejöttünk?
Természetesen nem, 1,5 éve mással vagyok kapcsolatban, azóta nem is néztem rá.
Viszont szólt, hogy törölt minden képet és minden megosztott dolgot a csávójáról, de a mi közös dolgaink újra kikerültek és ő is láthatta, hogy hol meg milyen helyeken voltunk közösen még 6-7 éve.
Én ezt most egyáltalán nem értem miért rakta újra láthatóvá a közös dolgainkat így 4 év után.
Valaki tapasztalt valamikor hasonlót exével kapcsolatban?
Bocsi, egy kicsit félre érthetően írtam, képek nincsenek kinn, viszont az hogy xy helyen 7 éve voltunk az kinn van a falán (kb 8-9poszt)
A képet azonnal szóvá tettem volna ezeket meg csak szimplán nem értem.
Egyébként zavar igen, még jelenleg nem annyira hogy valahogy megpróbáljam elérni (le vagyok tiltva a részéről) de zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!