Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt már kellemetlen élménye rosszlánnyal, mi volt a sztori?
Bi lány vagyok, bi vagy leszbi lányt kerestem. Közös fürdés és simogatás után kezdett alakulni, felizgultam. Utána szobára bementünk, ahol hanyatt feküdt és nyalatta magát. Engem nem volt hajlandó szájjal kényeztetni, hanem egy dildóval akart megdugni. Mondtam neki, max akkor ha megmossuk. Erre nem volt hajlandó így a megbeszélt 1 óra helyett eljöttem kb. fél óra után. Nem akartam balhézni, kitudja a szomszéd szobában milyen kan cigány vigyázta. Felöltöztem, eljöttem. Ez 12-13 éve volt.
Azóta rájöttem, hogy a neten sok bi vagy leszbi van aki örömmel csinálja.....
Ennyi év alatt nagyon kevés. Az is iszonyat ritka ha már az ajtón sem mentem be.
Az volt kellemetlen amikor meg lett beszélve minden, időpont is. Odamegyek pontosan hívom erre nem veszi fel. De még utána se hívott vissza
Másik negatív meg amikor egy 50 eleji nőhöz mentem de volt az 60 feletti is. Mivel ki voltam éhezve maradtam hátulról megtoltam gyorsan ürítettem már mentem is.
"Kocsi dugás "
Transformersszel voltál ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!