Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nagyon durva szexsztorik vannak?
Figyelt kérdés
Lehet igazi vagy fiktív.2022. ápr. 25. 22:12
1/9 anonim válasza:
Egy kommentben olvastam, h valaki írta,h privizett egy csajjal, és a lány azt akarta tőle, h szex közben ölje meg. Nem tudom, ez igaz volt e.
2/9 anonim válasza:
16 éves koromtól anyuval aludtam.
22 éves koromban hagytuk abba, mert szerelmes lettem egy lányba.
Ezen eléggé meg is sértődött, hogy őszerinte kihasználtam.
24F
3/9 anonim válasza:
Ha fiktív is számít akkor a határ a csillagos ég.
4/9 anonim válasza:
Barátommal lementünk egy kocsmába, megismertem egy haverját, majd késő este hármasban mentünk haza, 1 ágyban aludtunk hárman. Összegerjedtünk a haverral, reggel felmentünk az ő lakására és szexeltünk egy jót, amit megismételtünk még párszor...
5/9 anonim válasza:
Mi számít durvának? Van akinek az átlagos story is már másnak durva s fordítva.
6/9 anonim válasza:
Házibuliban vagy 6 srác is leszopatott, 22/l
7/9 anonim válasza:
Unokatesommal felfedeztuk egymast nyaralasokon. N
8/9 anonim válasza:
Kinyaltam és megdugtam egy ufót, de az előtt még mint ketten átestünk egy édes kis prosztata masszázson.
Pista bácsi 98F
9/9 anonim válasza:
A magyar kétfarkú kutya kettesével megdugta a Fidesz szavazókat. Állati volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!