Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire veszélyes prostihoz járni? Érthető, hogy ilyen
durva sztori miatt nem merek elmenni? (prosti kékfény)
Elég durva, hogy igénybe veszel egy szolgáltatást mondjuk azért, hogy életedben először legyen egy nővel kapcsolatod és elveszítsd a szüzességed (én esetem) erre 1 óra múlva már halott vagy.
Közel 30-hoz szűz vagyok, utóbbi időben erősen gondolkoztam rajta, hogy elmenjek hivatásoshoz, habár eléggé bizalmatlan vagyok (lelkileg hogy dolgozom fel, nem-e szakad ki a gumi, a strici megzsarol stb.), de ezután a sztori után inkább jegelem ezt a prosizós dolgot.
Nem akarok a rendőrségi hírekbe bekerülni, hogy egy lúzer szűzoltása során meghalt. Szüleim egyszerre szégyellnék és gyászolnák a helyzetet. Baromi kínos lenne a túlvilágról is.
A rosszlányok.hu-n nézegettem amúgy korábban (kelet-Mo.), nem tudom az ott lévők mennyire veszélyesek, szerintetek mi a kockázata a prostizásnak és a fenti eset hátterében mi állhatott?
Olyanhoz kell menni, akinek több értékelése is van, újabb is és régebbi is, és őszintén el kell mondani mindent, akkor tudni fogja, hogy nem szórakozni akarsz.
2022. ápr. 15. 11:09
2/26 anonim válasza:
Ennyi erővel ne menj ki az utcára. Ott is bármikor elüthet egy autó.
2022. ápr. 15. 11:10
3/26 anonim válasza:
Ja, és csak azt kérd, amiben előre megállapodtatok és amit kifizettél. Így nincs vita. Ha pedig ő azt állítja, hogy olyat akarsz, ami nem volt benne a megbeszélésben, ne erőltesd, így szintén nincs vita. Sok értéket ne vigyél magaddal, saját lakásra pedig ne vigyél fel senkit.
2022. ápr. 15. 11:12
4/26 anonim válasza:
Csak ez riasztana el? Komolyan?
2022. ápr. 15. 11:12
5/26 anonim válasza:
Hallod 19 évesen voltam először egy prostinál,full jófej volt és krva jó csaj:) ne izgulj,menj el
2022. ápr. 15. 11:43
6/26 anonim válasza:
Olyanhoz kell menni, akiről lehet (jó) beszámolókat olvasni. Cigányhoz pedig semmiképpen nem szabad, az ő szokásuk a vendéget bántalmazni és/vagy kirabolni.
2022. ápr. 15. 11:43
7/26 anonim válasza:
Én is tartok tőlük, valahogy olyan alviláginak tűnik nekem a prostizás, annak ellenére, hogy elvileg legális.
2022. ápr. 15. 12:44
8/26 anonim válasza:
Pedig ők jobban félnek tőletek.
2022. ápr. 15. 12:48
9/26 anonim válasza:
Az is bizarr benne, hogy nem tudom azt biztosra, hogy egyáltalán nő fog e nekem ajtót nyitni, amikor odamegyek, vagy ha nő is nyit ajtót, nem lesz e ott egy férfi is, aki esetleg veszélyt jelenthet rám.
2022. ápr. 15. 12:52
10/26 anonim válasza:
Magyar lányokhoz menjetek és akkor nem lesz semmi baj soha!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!