Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire veszélyes prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszélyes prostihoz járni? Érthető, hogy ilyen durva sztori miatt nem merek elmenni? (prosti kékfény)

Figyelt kérdés

[link]

Elég durva, hogy igénybe veszel egy szolgáltatást mondjuk azért, hogy életedben először legyen egy nővel kapcsolatod és elveszítsd a szüzességed (én esetem) erre 1 óra múlva már halott vagy.

Közel 30-hoz szűz vagyok, utóbbi időben erősen gondolkoztam rajta, hogy elmenjek hivatásoshoz, habár eléggé bizalmatlan vagyok (lelkileg hogy dolgozom fel, nem-e szakad ki a gumi, a strici megzsarol stb.), de ezután a sztori után inkább jegelem ezt a prosizós dolgot.

Nem akarok a rendőrségi hírekbe bekerülni, hogy egy lúzer szűzoltása során meghalt. Szüleim egyszerre szégyellnék és gyászolnák a helyzetet. Baromi kínos lenne a túlvilágról is.

A rosszlányok.hu-n nézegettem amúgy korábban (kelet-Mo.), nem tudom az ott lévők mennyire veszélyesek, szerintetek mi a kockázata a prostizásnak és a fenti eset hátterében mi állhatott?

2022. ápr. 15. 10:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Olyanhoz kell menni, akinek több értékelése is van, újabb is és régebbi is, és őszintén el kell mondani mindent, akkor tudni fogja, hogy nem szórakozni akarsz.
2022. ápr. 15. 11:09
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Ennyi erővel ne menj ki az utcára. Ott is bármikor elüthet egy autó.
2022. ápr. 15. 11:10
 3/26 anonim ***** válasza:
84%
Ja, és csak azt kérd, amiben előre megállapodtatok és amit kifizettél. Így nincs vita. Ha pedig ő azt állítja, hogy olyat akarsz, ami nem volt benne a megbeszélésben, ne erőltesd, így szintén nincs vita. Sok értéket ne vigyél magaddal, saját lakásra pedig ne vigyél fel senkit.
2022. ápr. 15. 11:12
 4/26 anonim ***** válasza:
36%
Csak ez riasztana el? Komolyan?
2022. ápr. 15. 11:12
 5/26 anonim ***** válasza:
90%
Hallod 19 évesen voltam először egy prostinál,full jófej volt és krva jó csaj:) ne izgulj,menj el
2022. ápr. 15. 11:43
 6/26 anonim ***** válasza:
81%
Olyanhoz kell menni, akiről lehet (jó) beszámolókat olvasni. Cigányhoz pedig semmiképpen nem szabad, az ő szokásuk a vendéget bántalmazni és/vagy kirabolni.
2022. ápr. 15. 11:43
 7/26 anonim ***** válasza:
70%
Én is tartok tőlük, valahogy olyan alviláginak tűnik nekem a prostizás, annak ellenére, hogy elvileg legális.
2022. ápr. 15. 12:44
 8/26 anonim ***** válasza:
90%
Pedig ők jobban félnek tőletek.
2022. ápr. 15. 12:48
 9/26 anonim ***** válasza:
44%
Az is bizarr benne, hogy nem tudom azt biztosra, hogy egyáltalán nő fog e nekem ajtót nyitni, amikor odamegyek, vagy ha nő is nyit ajtót, nem lesz e ott egy férfi is, aki esetleg veszélyt jelenthet rám.
2022. ápr. 15. 12:52
 10/26 anonim ***** válasza:
93%
Magyar lányokhoz menjetek és akkor nem lesz semmi baj soha!
2022. ápr. 15. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!