Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire veszélyes prostihoz járni? Érthető, hogy ilyen durva sztori miatt nem merek elmenni? (prosti kékfény)
Elég durva, hogy igénybe veszel egy szolgáltatást mondjuk azért, hogy életedben először legyen egy nővel kapcsolatod és elveszítsd a szüzességed (én esetem) erre 1 óra múlva már halott vagy.
Közel 30-hoz szűz vagyok, utóbbi időben erősen gondolkoztam rajta, hogy elmenjek hivatásoshoz, habár eléggé bizalmatlan vagyok (lelkileg hogy dolgozom fel, nem-e szakad ki a gumi, a strici megzsarol stb.), de ezután a sztori után inkább jegelem ezt a prosizós dolgot.
Nem akarok a rendőrségi hírekbe bekerülni, hogy egy lúzer szűzoltása során meghalt. Szüleim egyszerre szégyellnék és gyászolnák a helyzetet. Baromi kínos lenne a túlvilágról is.
A rosszlányok.hu-n nézegettem amúgy korábban (kelet-Mo.), nem tudom az ott lévők mennyire veszélyesek, szerintetek mi a kockázata a prostizásnak és a fenti eset hátterében mi állhatott?
#6/10/12: Debreceni vagyok. Rosszlányok.hu-n (akik vállalnak szüzességelvételt) szinte mindről anonim arcú képek vannak fent, túlnyomó többsége pedig határozottan kreol bőrű (lehet akár szolis de nem kizárt, hogy perui) és közülük nem is tetszik egyik sem (nincs egy hamvas, szőke, értékeléses, arccal feltüntetett csaj sem).
Prostizás miatt meg nem fogok felutazni Pestre még egy 20-asért, főleg, hogy vezetésben is olyan béna vagyok mint csajozásban.
Ennek a késszúrós gyilkolászásnak biztos hogy volt oka...gondolom erőszak vagy olyan dolog ami nem volt megbeszélve. Olyan lányt keress akinek vannak régebbi és újabb értékelései is, részletes írásokkal. Illetve alap dolog hogy magyarként cigányhoz ne menj, mert ott valószínűleg lesznek stricik is.
A legtöbb magyar lánynak a leírásába ki van írva hogy egyedül fog fogadni és hogy romákat nem vállal, ilyeneket keress. Figyelj a képeknek a minőségére, és hogy hitelesítve vannak-e. Ápoltan menjél, és miután megkér ellenkezés nélkül menj zuhanyozni.
Már voltam egy pár prostinál és biztosra veszem hogy mendegyiküknek van valami kés/sokkoló,paprika spré eldugva a kéjlakukon. Persze ezeket nem fogja senki használni ha nem adsz rá okot. Most gondolj bele, egy 60 kilós nyers erővel mégis hogy védené meg magát egy 110 kilós férfitól?
"Te odaadnád magad olyan "férfinak" akin látszik hogy kisebb és gyengébb nálad?"
Nem barátnő kell, hanem egy qrva aki szolgáltatást nyújt! Vagy már a prostiknak is megkell felelni, nem elég hogy tejelek nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!