Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, szoktatok, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, szoktatok, vagy szólítottatok már le lányt buszon, mert tetszett nektek? Lett belőle valami? Lányok, előfordult már veletek ilyen? Hogyan fogadtátok? Ha nem sikerül a sztori akkor utána nem kínos még x ideig ugyanazon a buszon utazni?

Figyelt kérdés
25 éves, átlagos srác vagyok, vagy talán valamivel az alatti. Ma tetszett egy lány a buszon és nagyon őrlődtem rajta hogy odamenjek, de tartottam tőle hogy pl ő csak arra vágyik mint mindenki más is, szép nyugiban felül a buszra, hogy eljusson A-ból B-be és kész. Nem szerettem volna magamból se bohócot csinálni ha nem jön össze, ilyen lehetőségek előtt és után mindig olyan egyszerűnek tűnik az egész, de mikor lehetőség van akkor nem visz rá a lélek..

2022. dec. 2. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Volt. 25/F
2022. dec. 2. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt

Nagyon bunko stilusban elhajtott a busba, fel busz rajtam nevetett,masik fele meg sajnalt.

2022. dec. 2. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Buszon nem fordult elő, utcán 2x.

Nem voltam bunkó, pont azért, mert aki odajön, annak már értékelem a bátorságát is (én biztos nem merném), meg akikkel eddig ilyet tapasztaltam, azok kedvesek, udvariasak voltak, nem azok, akik a nők után fütyülnek meg beszólogatnak az utcán. Megálltam, köszöntem, pár mondatot beszéltünk, de ennyi. Nem lett belőle semmi. Őszintén szólva én így nem akarok ismerkedni, meg nem jött be egyik férfi sem.

2022. dec. 2. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Attól is függ, hogy nézett ki az a lány. Én átlag alattiként örülnék bármi ilyesminek, és bárkire nyitott lennék, aki kulturáltan közeledik. Viszont csinosabb barátnőim szerintem a hátuk közepére sem kívanják ezt a fajta leszólítósdit, zaklatják őket elegen nap mint nap.
2022. dec. 2. 15:33
 5/8 A kérdező kommentje:

#2 sajnálom.

#4 akiknél sokan bepróbálkoznak, azok nem az eseteim többnyire, gondolom azért mert én is érzékelem hogy ki az aki objektív szemmel is túl jó nő lenne mellém, szóval szerintem nagyjából a saját ligám környékén próbálkoznék.

2022. dec. 2. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont így vagyok minden alkalommal. Valahogy mindig a legrosszabb forgatókönyv játszódik le előttem, és arra jutok, hogy nem éri meg :D
2022. dec. 4. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Buszon csak folytatódott, a megállóban kezdődött. Késett a busz. Majdnem házasság lett belőle.
2022. dec. 22. 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Volt már ilyen, olyan is volt, hogy hozzám jöttek oda

Néha megéri kockáztatni

F

2022. dec. 22. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!