Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, szoktatok, vagy szólítottatok már le lányt buszon, mert tetszett nektek? Lett belőle valami? Lányok, előfordult már veletek ilyen? Hogyan fogadtátok? Ha nem sikerül a sztori akkor utána nem kínos még x ideig ugyanazon a buszon utazni?
Volt
Nagyon bunko stilusban elhajtott a busba, fel busz rajtam nevetett,masik fele meg sajnalt.
Buszon nem fordult elő, utcán 2x.
Nem voltam bunkó, pont azért, mert aki odajön, annak már értékelem a bátorságát is (én biztos nem merném), meg akikkel eddig ilyet tapasztaltam, azok kedvesek, udvariasak voltak, nem azok, akik a nők után fütyülnek meg beszólogatnak az utcán. Megálltam, köszöntem, pár mondatot beszéltünk, de ennyi. Nem lett belőle semmi. Őszintén szólva én így nem akarok ismerkedni, meg nem jött be egyik férfi sem.
#2 sajnálom.
#4 akiknél sokan bepróbálkoznak, azok nem az eseteim többnyire, gondolom azért mert én is érzékelem hogy ki az aki objektív szemmel is túl jó nő lenne mellém, szóval szerintem nagyjából a saját ligám környékén próbálkoznék.
Volt már ilyen, olyan is volt, hogy hozzám jöttek oda
Néha megéri kockáztatni
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!