Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők elvárásai olyan szinten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elvárásai olyan szinten megegyeznek, mintha a 95%-uk ,,ugyanazon gyártósorról" jönnének le?

Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 23:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Ez a pasiknál is kb így van :)
2021. szept. 9. 23:21
 2/16 anonim ***** válasza:
51%
Igen, teljes mértékben, kB egy sablon séma.
2021. szept. 9. 23:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Férfiaknál inkább 65-70%.
2021. szept. 9. 23:23
 4/16 anonim ***** válasza:
52%

Azért ennyire nem mondanám, de 80%-ukat simán viheti egy jobb pasi és tök egyforma az ízlésük ilyen téren.

#1: Te amúgy miről beszélsz? Kérdezd már meg a férfi és női ismerőseid... A nők mondanak majd 1-2 nevet, hogy ki jön be nekik a közös ismerősi körötökből. A férfiak mondanak majd 5-10-20 nevet. Álljunk már le arról, hogy a sértődékeny egó miatt mindenben egyformára próbáljuk meg kihozni mindkét nemet.

2021. szept. 9. 23:36
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Örülj neki. Csak ezt a bizonyos szintet kell megugranod és bomlanak utánad a nők. Ebben az évben minden egyes alkalommal mikor szórakozóhelyen voltam összejött egy csaj, volt olyan is hogy odajött és meghívott egy tequilára a lány. A legutóbbival azóta is beszélünk és együtt szoktunk "aludni"

20F

2021. szept. 9. 23:37
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
#5: Ez a bizonyos szint a legtöbb férfinek elérhetetlen.
2021. szept. 9. 23:54
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

Talán a legjobb kiindulopont az izlés vizsgálatakor az, ha megnézzük, hogy melyik demográfiai csoport milyen hírességeket talál vonzónak.

A hetero nőknél láttam én már mindent; a felnőtt férfi populáció minden típusának megvan a maga kis rajongói háreme. Mads Mikkelsentől kezdve Benedict Cumberbatch és Dylan O'Brianen át egészen a sokat emlegetett Chris Hemsworthig férfiak egész skálája után epednek nők.

Vegyük a leszbikusokat: Tilda Swinton, Sarah Pulson, Ruby Rose nevét hallom tőlük sok helyről, úgy, hogy szinte semmi közös nincs bennük.

Férfit viszont még soha, de soha nem láttam hogy olyan híres nőt emlegessen, aki nem 25nek néz ki MAXIMUM; kb ugyanazzal a szolid sminkkel, hasonló arcformával, és testalkattal.

Persze ez nem azt jelenti, hogy csak ilyen nőkkel jönnek össze - általában az az elsődleges szempont, hogy elérhető legyen a csaj, de a vágyaitok elég egysíkúak.

A való életben meg szintén. Lehet hogy el kéne néha húzni a függönyt a szobátok ablakán, és szétnézni egy kicsit a világban, mert nem csak "TipikusMagyarFicsúr2000" járkál kéz a kézben a barátnőjével.

2021. szept. 10. 00:12
 8/16 anonim ***** válasza:
18%

#7: Íííí, milyen szépen ferdítesz! Felsorolsz pár átlagos, helyesnek, karakteresnek mondott férfit és azt mondod, hogy minden típusnak megvan a háreme? Ne haraguggyá' má' meg, de hol mindenféle, amit felsoroltál? Bud Spencer miért maradt ki mondjuk?

Férfitől nem hallottál még olyat, aki híres és 25 feletti? Eva Longoria? Halle Berry? Kim Kardashian? Áruld már el, hol néznek ki ők 25-nek?

Őszintén szólva, ennyire nevetséges hozzászólást régen olvastam. Köszi!

2021. szept. 10. 00:34
 9/16 anonim ***** válasza:
44%
#8 Ja, a női változatosság szerinted Bud Spencer, a férfi változatosság meg Kim Kardashian és Eva Longoria. Nem csalódtam ebben az oldalban, LOL
2021. szept. 10. 20:35
 10/16 anonim ***** válasza:
#9: Szovegertes? 25 feletti kinezetu illetoket irtam... En sem csalodtam.
2021. szept. 11. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!