Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elvárásai olyan szinten megegyeznek, mintha a 95%-uk ,,ugyanazon gyártósorról" jönnének le?
#11: Miféle kettős mércéről beszélsz? Nagyon szereted ezt tolni, de közben összevissza írsz.
A 25-nek néz ki kifejezésből most már azt hozod ki, hogy TESTRE NÉZ KI 25-nek? Ne haraguggyá', de ezt az előbb erősen kihagytátok.
Nekünk sosem fog tetszeni egy őszülő, pocakos nő? Hallod, akkor miért látni a kórházban egy csomó öreg párt? Ott csak az egyik fél tetszik a másiknak vagy mi?
Eleve... Mi a világért tetszene nekem 30 alatti férfiként egy őszülő, pocakos nő? :DDD Én sem tetszenék senkinek 30 alatt, ha már őszülnék és pocakos lennék. (Csendben megsúgom azért, hogy nekem a teltebb csajok az eseteim.)
Amúgy köszi, amit mondasz! Szólok az egyik volt barátnőmnek, akit 26 évesen rendszeresen 30-40 közöttinek néztek, hogy egy frusztrált kislány konteójába nem illik be gyk-n. Nőj már fel... Nálad valami nagyon elcsúszott fejben, talán lecseréltek egy szebb nőre. Nos, az a nő nem csak szebb volt, de értelmesebb is...
#13: Újra ott tartunk, hogy megint képtelen vagy teljesen egyszerű szövegeket értelmezni. Hol írta bárki is, hogy NEKED tetszenie kell bud spencernek? Másold be. Amíg erre képtelen vagy, nincs miről beszélnünk.
(Bár van egy tippem, hogy ki vagy. Feljövök hetente egyszer és tuti, hogy beléd botlok. Ugyanezt eljátszod mindig. Értetlenkedsz, nem fogsz fel mondatokat, aztán átferdíted az egészet, végül nekiállsz káromkodni.)
Szóval nem sikerült bemásolnod, amiről beszéltél és azt sem látod, hogy az előbb trágár szót írtál.
Itt most elköszöntünk. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!