Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már veletek is ilyen? Sz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek is ilyen? Szeret-nem szeret. Néha sok vagyok néha meg kevés.

Figyelt kérdés

Október óta vagyok együtt egy nővel.

A távolság miatt hét közepe fele szoktam hozzá menni és hétvégére általában.

Decemberben szerelmet is vallott.

Kb 2 hete amikor írtam neki hogy mi újság alig akart válaszolni.

Azt írta hogy "most jó egyedül"

Hiányzok neki de most jó egyedül.

És hogy ne magamban keressem a hibát mindenben megfelelek neki.

Nincs elég tűz a részéről.Egy hónapja még szeretett?

Szinte rajongott értem.

(hozzá kell tenni hogy nem volt vagy 10 éve normális párkapcsolata és elszokott tőle)

Irta hogy adjak időt neki hogy HIÁNYOZZAK neki.

2023. febr. 22. 15:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:

Elméletileg jár dokihoz (ritkán) de Ő azt mondta hogy pánikbetegség.

El elfogadnám ha valami baja is lenne. Borderline-ra is gyanakodtam de ott nincsenek ilyen hosszútávú gyűlölethullámok.

Most természetesen úgy érzem hogy jó lenne még így is ha ritkábban találkoznánk mert még szeretem.

Persze idővel majd csökken az érzés.

Nekem most az is elég lenne ha heti egyszer találkoznánk és naponta egyszer hallhatnám a hangját. (tudom hülye vagyok nem kell emlékeztetni)

2023. márc. 1. 13:52
 52/63 anonim ***** válasza:

Gondolom magányos vagy (nem hülye), és ezért jólesik ha valaki törődik veled.

Ne érts félre, tudom hülye példa, de lehet hogy neked csak a törődés odafigyelés hiányzik, és hogy valakinek fontos legyél. Így akár én is beszélgethetnék veled, vagy valaki más akitől sokkal nagyobb odafigyelést is kaphatnál úgy, hogy utána nem lökne el magától az illető.

Oké hogy szerelmes vagy, de nem tudod megélni a szerelmet ha mindig ellök a másik magától (mintha hintáztatna).

Te meg kapaszkodsz ebbe a szalmaszálba amit ez a nő nyújt neked időnként.

Pedig lehet hogy mástól egy szalmabálát is kaphatnál! :D

2023. márc. 1. 13:59
 53/63 A kérdező kommentje:

Igen fogok természetesen próbálkozni másik nővel az tiszta sor.

Csak most még nem és nem azért mert várni akarok rá hanem még egyszerűen nincs kedvem máshoz.

Persze hogy jólesik vagyis jólesne.

Ha csak egy smile-t küld már attól is boldog vagyok. :-(

Na de majd múlik az érzés.

Titokban azért reménykedek hogy ha vége ennek a szalagavatós szervezésnek akkor normálisabb lesz akár csak a kommunikációra gondolok talán több lesz.

De ugyanakkor meg ha akarná akkor most is szakíthatna időt írni nekem pár sort.

2023. márc. 1. 14:08
 54/63 anonim ***** válasza:

"Titokban azért reménykedek hogy ha vége ennek a szalagavatós szervezésnek akkor normálisabb lesz akár csak a kommunikációra gondolok talán több lesz."

Ha utána figyelmet kapsz tőle, az sem érted lesz, nem azért mert te vagy a fontos, hanem mert ő a fontos saját magának (de ne legyen igazam).

Ha én szeretek valakit akkor mindig szeretem. Akkor is ha sok a dolgom, akkor is ha szervezek valamit, akkor is ha beteg vagyok és tudatomnál vagyok annyira, hogy rádobjak egy szívecskés üzit.

Mindig érdekelni fog hogy mit érez, mit gondol a másik, vagy éppen mi foglalkoztatja.

A szerelem nem olyan dolog hogy ha nekem most sok dolgom van akkor nem kellesz, ne zavarj, nem érdekel most te mit érzel, majd ha nekem kell egy kis figyelem akkor előveszlek. Ez normáliséknál nem így működik.

Fontos az adok-kapok egyensúly.

Ha ez nincs meg, akkor az egyik vagy mindkét fél szenvedni fog.

2023. márc. 1. 14:20
 55/63 A kérdező kommentje:

Igen persze értem és igazad van.

Akkor úgy mondom hogy reménykedek hogy hátha rájön hogy mégiscsak hiányzok neki és újra visszatalál hozzám.

Bár ha nem tartjuk a kapcsolatot akkor szerintem nem fog ébredni egyszercsak arra hogy hiányzok neki.

Az meg hogy nem beszélgetünk az nekem azért jó mert így azért én is hamarabb ki fogok szeretni belőle.

2023. márc. 1. 14:26
 56/63 anonim ***** válasza:
54%

Volt egy ilyen ismerősöm, mint a kérdező, le is tiltottam.

Állandóan fárasztott a nőügyeivel.

Rögtön látszott, hogy el se kéne kezdeni az adott hölggyel, de ő kötötte az ebet a karóhoz, ragaszkodott a rosszhoz. Mindig, kivétel nélkül igazam lett, aztán hallgathattam a sirámjait.

Csak akkor lesz itt szakítás, ha a nő tesz pontot az ügy végére.

2023. márc. 1. 14:28
 57/63 A kérdező kommentje:

Itt nincs szó szakításról mert mi már nem vagyunk együtt kb 2 hete.

Csak telefonon és messengeren váltunk pár szót néha.

Kívülállóként szerintem én is azt mondanám egy hasonló történetre hogy hagyni kell a pics@ba csak így hogy benne vagyon így nem csak az eszemmel gondolkozok.

Sajnos ez ilyen.

2023. márc. 1. 14:34
 58/63 A kérdező kommentje:
Már le is töltöttem a Tindert. ;)
2023. márc. 2. 16:13
 59/63 anonim ***** válasza:

#58:

Jó pasi vagy? Mert ott "pofavizit" alapján válogatnak ki, ha kiválogatnak egyáltalán. Pasik szoktak itt az oldalon panaszkodni hogy csak a jól kinéző férfiaknak van esélye Tinderen.

Egyébként hajrá, remélem sikered lesz! :)

2023. márc. 2. 16:18
 60/63 A kérdező kommentje:

Nem mondanám magam rossznak. ;)

De persze kinek mi a zsánere.

Ugyanitt Békés (vár)megyéből keresek.....

2023. márc. 2. 16:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!