Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek is ilyen? Szeret-nem szeret. Néha sok vagyok néha meg kevés.
Október óta vagyok együtt egy nővel.
A távolság miatt hét közepe fele szoktam hozzá menni és hétvégére általában.
Decemberben szerelmet is vallott.
Kb 2 hete amikor írtam neki hogy mi újság alig akart válaszolni.
Azt írta hogy "most jó egyedül"
Hiányzok neki de most jó egyedül.
És hogy ne magamban keressem a hibát mindenben megfelelek neki.
Nincs elég tűz a részéről.Egy hónapja még szeretett?
Szinte rajongott értem.
(hozzá kell tenni hogy nem volt vagy 10 éve normális párkapcsolata és elszokott tőle)
Irta hogy adjak időt neki hogy HIÁNYOZZAK neki.
Holnap este tali után már bölcsebb leszek egy döntéssel.
Majd ha hazajöttem tőle.
Vagy délelőtt döntést hozok ha lemondja a randit. :)
Az a baj hogy mivel benne vagyok én nem látom racionálisan a dolgokat.
De előbb utóbb úgyis kopnak az érzéseim felé.
" Jól pofára kell esni ahhoz hogy kiábránduljon az ember. "
Az a baj hogy nem bánt meg semmivel pedig jobb lenne ha bunkó módon viselkedne.
Éppen ellenkezően.
Kedves rendes aranyos.
Csak ritkán mert ritkán beszélünk.
Holnap ha találkozunk akkor letesztelem.
Megmondom neki ha nem akar akkor szex után nem lesz ölelkezés csókolózás stb ha nem akarja.
Kiváncsi vagyok mi lesz a válasza.
Tudom hülye vagyok de ez sajnos ilyen.
Ilyen a szerelem.
"Megmondom neki ha nem akar akkor szex után nem lesz ölelkezés csókolózás stb ha nem akarja"
Ez így már érzelmi zsarolás!
Attól miért lennél előrébb ha az ölelkezéssel, csókolózással csikarnál ki belőle "valamit", ami ugye sosem lenne tartós?
Itt arról van szó hogy van két ember, két különböző személyiséggel.
És lehet hogy a szex működik, de a személyiségeitek nem tudnak normálisan kapcsolódni. Csak mivel mindketten magányosak vagytok, ezt a tényt nem vagytok hajlandóak tudomásul venni. Mivel szex közben dolgoznak a hormonok, oxitocin (kötődésért felelős hormon) és egyéb boldogsághormonok szabadulnak fel, ezért azt hiszitek hogy működni fog a "kapcsolat".
De a jelek szerint nem működik úgy ahogy neked igényed lenne rá (ő sem tudja mit akar).
Akik félnek a magánytól és/vagy nem tudnak szex nélkül meglenni (egy ideig) azok sokszor egy szexpartnertől várják el, hogy majd belőle lesz a nagy Ő. De ez nem így működik. Egy jó párkapcsolathoz nem elég a szex, még jó pár dologban passzolni kell a feleknek.
Gondolom nem egyforma a szerelem mindenkinél.
De az is lehet hogy kapcsolatfüggő is vagyok.
Idén márciusban váltam el.
De már régóta nem volt semmi köztünk mondanom sem kell tehát szexfüggő tuti nem vagyok.
Kb Májusban lett egy találatom a Tinderen de vele tényleg nem volt a szexen kívül.
Irtam hogy megyek ha ráér és mentem.
Nem is beszéltünk vele csak időpontokat szinte.
"Idén márciusban váltam el."
Nah, azért ne szaladjunk annyira előre! :D
Valóban lehet egy kis kapcsolatfüggés, ha látod hogy nem lesz ez így jó de azért csinálod. Vagy az van amit itt az oldalon a csajok is mondani szoktak: ez a p*na hatalma! :D
Ti látjátok hogy nem lesz jó vége.
Inkább reménykedek hogy jó lesz.
Hátha.
Gondom azért mert amikor jó volt akkor nagyon jó volt.
A házasságom végefelé nem kaptam törödést szeretetet gondoskodást féltést és ez most nagyon jól esett. (Esik)
Nem a pin@ hatalma. ;)
Arra találnék de nekem nem kell.
Arról nem beszélve hogy ha megbeszélnénk hogy tali de nem lesz szex akkor is mennék ennyi kilómétert érte.
Tudom hülye vagyok.
A távkapcsolatot kezdőknél mindig tovább kell gondolni a történetet, még ha jelenleg nem is tart ott a sztori.
Pl: ha normális párkapcsolatban lennétek, nagy a szerelem, többet szeretnétek találkozni, idővel összeköltözni. Ki költözne kihez? Ki adná fel az addigi életét? Kinek olyan a munkája hogy mobilisabb stb?
Ezek olyan kérdések amiket nem árt magadnak feltenni ha egy komoly kapcsolatot akarsz valakivel aki messzebb lakik tőled.
Akik nem bírják a folyamatos ingázást, beleunnak, vagy elég ha csak az egyik fél nem elég elkötelezett az ilyen kapcsolat fenntartásra, ott nem szokott sokáig tartani a kezdeti lelkesedés. Ha nincsenek kitűzött célok, nincs egy komolyabb elköteleződés, akkor tényleg csak alkalmi szexkapcsolat lehet belőle. Szóval érdemes elgondolkodni rajta, hogy kell e ez neked, vagy érdemes e ebbe időt, energiát fektetni.
De nem akarlak róla lebeszélni, csináld ahogy jónak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!