Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy egy férfi azt mondta nektek, hogy szeret titeket, szerelmes belétek, aztán kiderült, hogy csak hazudott, mert meg akart fektetni titeket?
Sosem gondoltam volna,hogy ennyire aljas emberrel valaha összehoz a sors,de igen,sajna ez van.
Az egészben az a vicces,hogy kiderült,hogy a hátam mögött(értsd:miközben azon fáradozott,hogy elhívjon,hogy meg..hasson,addig más nőkkel is folyton ki tudja mikről beszélgetett).
A beszélgetés még nem is lenne gáz,de azt hazudta,hogy szeret,és később kiderült,ugyanezt mondta másnak is.Két nappal,miután összevesztünk.Talán nem is volt két nap.
Létezik,hogy valaki 2 hét leforgása alatt beleszeressen két különböző nőbe?
Vagy csak a kangörcs beszélhet a pasiból?
Életemben ekkorát emberben nem csalódtam.Azt hittem,hogy tényleg szeretnek,aztán Bamm..Közli velem,hogy csak játszásból írta nekem.Mert látta,hogy tőlem nem fogja megkapni AZT.És én még voltam olyan hülye azt gondolni,hogy gondol rám,vagy egy kicsit is bánja,amit mondott.
Csak bedőltél egy tipikus csajozógépnek. Ne gondold túl, hogy mennyi időn belül mennyi nőbe szeretett bele, szimplán azt mondta, amivel leénekelte a bugyid. Ennyi.
Ismerkedj körültekintőbben, és ne dőlj be minden szépfiúnak.
Nem feküdtem le vele szerencsére.
Látod,a pszichopata is megfordult a fejemben,csak nem vagyok benne teljesen biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!