Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha már soha nem akarok se kapcsolatot, se szerelmes lenni férfiba?

Figyelt kérdés
Meguntam, belefáradtam a férfiak hazudozásaiba, az örök játszmákba, a csalódásokba, bukásokba. Nincs kedvem egy kapcsolathoz se. Ti is jártatok már hasonló cipőben?

2017. jún. 27. 10:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%
Igen. Idővel visszajön a kedved.
2017. jún. 27. 10:37
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem egy okos nő vagy!

Én ugyenezt érzem, mindig hazudoztak, becsaptak, megcsaltak!

Én is egy életre meggyűlöltem a férfi nemet!

Most megint ez a helyzet, mindenemet beleadtam ebbe a kapcsolatba amiben most vagyok, évekig könyörgôtt a mostani párom, 4 év után ott tartunk, hogy szerelmes egy 15 éves kislányba. Többször megcsalt, egyszer a barátunk lányával egy 13 éves kislánnyal . Ő 34, én 26. Van egy kisfiunk is . Most azon dolgozom, hogy spóroljak ,és új életet kezdjek ketten a fiammal. Segitségem nincs sajna. És elegem lett, elegem van abból, hogy a férfiak hazudoznak ,megcsalnak. Szval igazad van!

2017. jún. 27. 10:40
 3/14 LazyJones ***** válasza:
53%
Fura, én valahogy inkább azzal szenvedek, hogy a csajok nem állnak szóba velem, vagy szimplán idióták. Talán rossz körben válogatunk...
2017. jún. 27. 10:55
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
Hát, a szerelem pont azért aljas dolog, mert nem azon múlik, akarod-e. Így hát az a véleményem, hogy elméletben szép, gyakorlatban lehetetlen :)
2017. jún. 27. 11:19
 5/14 anonim ***** válasza:
29%
Bezzeg, ha férfi írta volna ki a kérdést a nőkről, már rég át lett volna harapva a torka......
2017. jún. 27. 11:27
 6/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne annyitól okos, hogy nem akar kapcsolatot? Megértem, hogy csalódtatok, de ez az intelligenciával egyáltalán nem függ össze.

Egyébként természetes, hogy sok átverés után így érzel, de szerintem is időszakos a dolog. Én egyszer éreztem ilyet, amikor exem szakított velem, pedig én mindent megtettem a kapcsolatért.

21/L

2017. jún. 27. 11:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Én sose voltam szerelmes, nem vesztesz vele semmit :D D.gni lehet szerelem nelkul is

20/n

2017. jún. 27. 11:43
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, te kis buta 3,14csa. 😂 Kérdező, ha jobban választottál volna a srácok közül, most nem itt tartanál...
2017. jún. 27. 12:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Hú 21L ,tele élettapasztalattal.
2017. jún. 27. 12:19
 10/14 anonim ***** válasza:
30%

Barétnőm is folyton ezt mondta a 4. sikertelen kapcsolata után.

Ennek 10 éve, azóta férjezett nő, fél éves babával :)

2017. jún. 27. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!