Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha már soha nem akarok se kapcsolatot, se szerelmes lenni férfiba?
Szerintem egy okos nő vagy!
Én ugyenezt érzem, mindig hazudoztak, becsaptak, megcsaltak!
Én is egy életre meggyűlöltem a férfi nemet!
Most megint ez a helyzet, mindenemet beleadtam ebbe a kapcsolatba amiben most vagyok, évekig könyörgôtt a mostani párom, 4 év után ott tartunk, hogy szerelmes egy 15 éves kislányba. Többször megcsalt, egyszer a barátunk lányával egy 13 éves kislánnyal . Ő 34, én 26. Van egy kisfiunk is . Most azon dolgozom, hogy spóroljak ,és új életet kezdjek ketten a fiammal. Segitségem nincs sajna. És elegem lett, elegem van abból, hogy a férfiak hazudoznak ,megcsalnak. Szval igazad van!
Miért lenne annyitól okos, hogy nem akar kapcsolatot? Megértem, hogy csalódtatok, de ez az intelligenciával egyáltalán nem függ össze.
Egyébként természetes, hogy sok átverés után így érzel, de szerintem is időszakos a dolog. Én egyszer éreztem ilyet, amikor exem szakított velem, pedig én mindent megtettem a kapcsolatért.
21/L
Én sose voltam szerelmes, nem vesztesz vele semmit :D D.gni lehet szerelem nelkul is
20/n
Barétnőm is folyton ezt mondta a 4. sikertelen kapcsolata után.
Ennek 10 éve, azóta férjezett nő, fél éves babával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!