Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha már soha nem akarok se kapcsolatot, se szerelmes lenni férfiba?
Ne iteld a rossz múlt után, a szép jövőt.
Soha sem tudhatod hogy milyen lesz a köv... köv... ne aggódj lánybol is van ilyen bőven, majd egy idő után más lesz a véleményed, ha fiatal vagy van meg időd bőven. :)
Én is így érzek.
" ha jobban vàlasztottàl volna"....
Az ember természetesen mindig a jobbat akarja vàlasztani.Persze aszerint,kinek mi a jó.A tévedés lehetősége azonban mindig fennàll.
Kezdetben legtöbben a jó oldalzkat mutatjàk,az àrnyoldalra àltalàban csak később derül fény,akkor pedig màr kész is a csalódàs .
Én annak ellenére hogy inkàbb a jó fiúk közül igyekeztem vàlogatni,mégis sikerült tetű alakokat kifognom,aki csak jónak làtszott.
Persze nem mondom,hogy egyedül akarok megöregedni,de most màr az eszemre hallgatok.Màr nem hiszek az érzelmekben.Elég egy biztonsàgos kis papucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!