Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már veletek is ilyen? Sz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek is ilyen? Szeret-nem szeret. Néha sok vagyok néha meg kevés.

Figyelt kérdés

Október óta vagyok együtt egy nővel.

A távolság miatt hét közepe fele szoktam hozzá menni és hétvégére általában.

Decemberben szerelmet is vallott.

Kb 2 hete amikor írtam neki hogy mi újság alig akart válaszolni.

Azt írta hogy "most jó egyedül"

Hiányzok neki de most jó egyedül.

És hogy ne magamban keressem a hibát mindenben megfelelek neki.

Nincs elég tűz a részéről.Egy hónapja még szeretett?

Szinte rajongott értem.

(hozzá kell tenni hogy nem volt vagy 10 éve normális párkapcsolata és elszokott tőle)

Irta hogy adjak időt neki hogy HIÁNYOZZAK neki.

2023. febr. 22. 15:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:

Tegnap este beszéltünk 2x is tök normális volt.

Bár nem nagyon ért rá. ;)

Vasárnap találkozunk.

Ha addig nem mondja le.

2023. febr. 23. 10:40
 22/63 anonim ***** válasza:
100%

21. Hát ha ez így jó neked?!

Én max. még 1 hónapot adnék a dolog "fejlődésének", aztán ha megint rájön a hülyeség én a továbbiakban nem vennék részt a játékban.

Nem tudok olyannal mit kezdeni, aki hátra mutogat, ahelyett a jelenbe, velem lenne.

2023. febr. 23. 10:45
 23/63 anonim ***** válasza:
100%

#20:

Az érthető hogy öngyilkos lett a nő előző pasija, de ezt ennyi idő után már ki kellett volna legalább annyira hevernie, hogy tudjon egy új kapcsolatot létesíteni (elfelejteni nyilván nem fogja az elhunyt exét).

Ha egyedül nem tud túllépni az öngyilkos exén a nő, akkor neki már régen pszichológus segítségét kellett volna igénybe venni. Nem szégyen az, teljesen normális dolog lenne.

De tartok tőle hogy eleve lehet valamilyen más lelki baja a csajnak.

Vagy kötődési problémái vannak, vagy bármi olyan "betegség" is lehet ami miatt nem tud hosszabb ideig kapcsolódni mélyebben senkihez (csak szexkapcsolat vagy hasonló laza összejárogatás).

A kérdezőt sajnálom azért mert ha pszichés problémái vannak a csajnak, akkor igen nehéz lesz ezt a "kapcsolatot" fenntartani ha a nő nem kezelteti magát pszichológussal.

Ez a "se veled - se nélküled" állapot képes kicsinálni lelkileg még azt az embert is aki képes lenne egy normális párkapcsolat kialakítására. Ha ez a helyzet többször előfordul, akkor jobb hagyni a fenébe az egészet, mert több lesz a lelki fájdalom, mint a jó érzés (bár vannak nárcisztikusok, borderline-ok, kodependensek stb akik ebben érzik jól magukat).

2023. febr. 23. 10:58
 24/63 A kérdező kommentje:

Majd megírom hogy éppen hogy állunk.

A Borderline-ra én is gondoltam amúgy.

2023. febr. 23. 12:56
 25/63 A kérdező kommentje:

Megint nemnormális. :)

Pénteken még szalagavatóra akart hívni hogy menjek nézzem meg (tanárnő) de tegnap már alig akart válaszolgatni is. :(

Nem sokat fogok én már várni azthiszem. Nekem ez így nem jó.

Azthiszem eleget vártam.

2023. febr. 26. 06:21
 26/63 anonim ***** válasza:

Szerintem jól tetted, hogy döntöttél végül!

Gratulálok az elhatározásodhoz! :)

Sok sikert a továbbiakban!

2023. febr. 26. 06:24
 27/63 anonim ***** válasza:

25. Mi könnyebben javasoltuk neked kívülről, hogy nem érdemes időt beleölnöd, hisz az ilyenek nem változnak meg, de jó, hogy te is eljutottál saját magad oda, hogy ezt belásd.

S hogy kérdésedre is válaszoljak. Nem, még nem volt velem ilyen, mert én ezt semeddig nem bírtam volna, bármennyire is vágytam volna szeretetre, társra - de ezeket ők nem tudják megadni.

2023. febr. 26. 07:08
 28/63 anonim ***** válasza:
100%

#25:

Elvileg egy pedagógusnak stabil pszichével kellene rendelkeznie, ha jobban megnézzük (így mehetne gyerekek közelébe). De valamiért ő nagyon instablil lelki téren.

Kicsit olyan mintha azért nem akarna elköteleződni, mert vár vissza valakit, aki ha csettintene akkor ő ugrana, téged meg hagyna a fenébe. Mintha csak talonban lennél tartogatva.

Egyébként a saját működésedet is érdemes megvizsgálni ilyenkor.

Ha már észrevetted viszonylag hamar, hogy gond van a másik féllel kapcsolati téren, akkor miért ragaszkodtál eddig egy "beteg lélekhez"?

Sokszor van hogy valaki az esendőhöz, a problémáshoz vonzódik. Olyanokhoz akivel mindig volt valami gebasz párkapcsolati téren. Vannak ilyen megmentő típusú emberek, férfiak és nők is egyaránt.

Egyébként írtad hogy lenne más lehetőséged csajozni... vannak más nők is akik képesek még a normális kapcsolódásra (de gondolom őket észre sem veszed, ahogy az lenni szokott).

2023. febr. 26. 10:10
 29/63 A kérdező kommentje:

Még nem "dobtam ki"

Csak azt írtam hogy nem sokat fogok várni...

2023. febr. 26. 15:35
 30/63 anonim ***** válasza:

29:

Na igen, ilyen a szerelem. Én is voltam egyszer az életemben ilyen "függő" helyzetben. Jó sokáig tartott kikupálódni. Azóta megfogadtam, hogy soha többé nem akarok szerelmes lenni (eddig sikerült betartani).

Én is láttam hogy nem becsült meg a másik fél, csak használt, mert én hagytam magam. Nem őt hibáztatom, én voltam a h*lye, aki látta hogy milyen volt a másik, hogy bánt velem, és én drogos módjára a függőjévé váltam.

Valahogy régi önmagamra emlékeztetsz. :)

Jól pofára kell esni ahhoz hogy kiábránduljon az ember. Pedig utólag mindig lehet látni hogy el sem kellett volna jutni a pofára esésig.

2023. febr. 26. 15:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!