Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek is ilyen? Szeret-nem szeret. Néha sok vagyok néha meg kevés.
Október óta vagyok együtt egy nővel.
A távolság miatt hét közepe fele szoktam hozzá menni és hétvégére általában.
Decemberben szerelmet is vallott.
Kb 2 hete amikor írtam neki hogy mi újság alig akart válaszolni.
Azt írta hogy "most jó egyedül"
Hiányzok neki de most jó egyedül.
És hogy ne magamban keressem a hibát mindenben megfelelek neki.
Nincs elég tűz a részéről.Egy hónapja még szeretett?
Szinte rajongott értem.
(hozzá kell tenni hogy nem volt vagy 10 éve normális párkapcsolata és elszokott tőle)
Irta hogy adjak időt neki hogy HIÁNYOZZAK neki.
Most úgy gondolom hogy megéri.
A távolság meg nem akadály a mai világban.
De egyenlőre nekem sem lenne idöm egy 7/24kapcsolatra.
Úgy néz ki hogy befejeztük. :)
Nem vergődök rajta.
#42:
Sajnálom. :(
Próbáltál vele beszélni?
Mondott valami konkrétumot hogy ő mit szeretne vagy miért csinálja amit csinál?
Nem igazán.
Az a baj hogy össze vissza beszél :-(
Egyszer szeretné ha elmennék a szalagavatóra pl amit ők szerveznek egyszer meg nem.
Már a közös képünket is letörölte vagy elrejtette a Facebook oldaláról.
Amit ő tett fel és megjelölt engem szóval azt sem én kezdeményeztem.
Akkor még büszke volt rám meg ugymond "mutogatott" a világnak. :-)
Most meg nincs ideje rám sajnos.
Szexkapcsolatot meg nem akar mert "nem azért nem akarok veled mert nem volt jó hanem mert nálad vannak érzések és nálam meg nincsenek"
Ezt írta.
Jó én pasiból vagyok nálam másképp menne ez a dolog.
Ha nekem tetszene egy nő és jó az ágyban is akkor azzal simán foglalkoznék. :-)
Nincsenek érzései irántad, végül is leírta.
Csak így meg eleve logikátlan dolog volt szexkapcsolatba kezdeni bárkivel is, mert ugye az sem érzéseken alapszik. Ki érti ezt?
Vagy lehet hogy ő úgy gondolta, hogy belekezd akárkivel egy szexkapcsolatba és majd idővel szerelmes lesz, és abból alakítana ki komoly párkapcsolatot. Csakhogy nem lett szerelmes és most ez a baja.
Mondjuk én ezt fordítva szoktam csinálni, de mind1. :)
Nem tudom hol laksz, de ha nem egy istenhátamögötti zsákfaluban akkor biztos találsz egy hozzád való nőt, ott ahol élsz. Vele most nem jött össze, de vannak még normális csajok akik tudják hogy mit akarnak és kitől. És nem ülnek fordítva a lovon. :D
Épp az hogy szeretett. :-)
Éreztem rajta keresett foglalkozott velem meg minden.
Még szenteste is le kellett menjek a családjához és szilvesztert is ott töltöttem.
Sógor főzött iszogattunk.
Ha nem tervezett volna velem hosszú távra akkor nem hivott volna le én úgy gondolom.
Van egy kislánya és pl annak is mondta hogy megjött (a nevem) gyere adjál neki puszit.
Vagy valahová sétáltunk és ő rágyújtott és mondta neki hogy fogd csak a kezét addig.
Szóval szerintem ő tervezett komolyat velem csak valami történt.
#46:
Komoly kapcsolat esetén feladtad volna az eddigi életed és odaköltöztél volna ahol ő él a gyerekkel?
Kiléptél volna a komfortzónádból?
Felnevelted volna vele a gyereket?
Lehet hogy ő úgy látta hogy nem, és nem akarja hogy a gyerek kötődjön egy pasihoz aki nem egy biztos pont az életükben.
Egy nő egy gyerekkel már nem nagyon "ugrálhat", ha felelősen gondolkodik akkor meg kell gondolja hogy kivel jön össze (anyagiakról, lakhatásról, munkáról nem is beszélve).
Ha nem lehetett számítani rá, akkor csak KIHASZNÁLT - bizonyos értelemben.
Nem szép dolog, szerintem NE SZEREPELJEN a jövőbeli terveidben, hogy mi van vele. Nekem meg az egyik "legjobb" barátnőmet kellett szélnek ereszteni.
Na, bumm. Most lesz az 50.-dik szülinapja és valószínűleg nem tudom pont aznap felköszönteni. (Nőként mondom.)
Egyszer csak lesz mással szerencséd! Ne legyél elkenődve! Biztosan nem haragszik rád a Jóisten! Szóval nem dőlt össze a világ.
Komoly kapcsolat esetén simán.
Nem akkora nagy volt a távolság.
Gyereket meg persze hogy felneveltem volna.
Éppen az hogy addig amíg ő nem úgy látta addig nem is engedett a lánya közelébe.
De eljött egy pont amikor már igen.
Moziba mentünk korcsolyázni sétálni meg minden.
Van egy "hozott" lányom az előző kapcsolatomból (10 év) és vele is jó a viszonyunk a mai napig.
A lánya apjáról beszélgettünk valamit mondtam is hogy miért nem csinálja ezt meg azt a lányával és még meg is jegyezte hogy de nem mindenki olyan normális mint én :-)
Szóval azzal sem volt gond.
A lánya is mondogatta mindig "de ugye itt alszol? "
Ha van valami pszichés baja, akkor az ilyenek mindig újra előkerülnek.
Amikor neki kell egy lelki szemetesláda vagy szex akkor majd elővesz.
Na ilyenkor kell tudni határozottan NEM-et mondani, ha nem akarsz a se veled-se nélküled nevű hullámvasútra felülni.
Ez még egy egészségesen gondolkodó ember is beteggé tesz. Hogy lelkileg ide-oda rángatják.
Döntsd el mit akarsz!
Ha eleged van, akkor ne is engedd hogy újra megjelenjen az életedben, mert akkor sosem lesz vége.
Tudatosan keress másik nőt (ha úgy határozol hogy ebből nem kérsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!