Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Életemben utoljára fogom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életemben utoljára fogom látni, hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Egy négy éves kapcsolatomnak lett vége 2 hónapja. Teljesen összetört, mivel a barátom beleszeretett másba. Holnap után fog jönni a maradék ruhájáért és onnantól kezdve soha többet nem látom. Nagyon félek, hogy össze fogok omlani, mert ugyan dühös vagyok rá, de borzasztóan hiányzik. Mit kell ilyenkor tenni, hogyan viselkedjek? Van értelme leülni vele és egy "záró" beszélgetést folytatni, ha mostanában rideg velem szemben?
2023. jan. 24. 18:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

"Van értelme leülni vele és egy "záró" beszélgetést folytatni, ha mostanában rideg velem szemben?"

Most olvasom... milyen beszélgetést? eszedbe ne jusson. Add át a cuccát, azt takahaza neki.

2023. jan. 24. 20:09
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ne stresszelj ezen. Rakd be egy dobozba, amit kell. Mikorra beszéltétek? Ha mondjuk 5 órára megy a gönceiért, akkor kirakod az ajtó elé 10 perccel előtte, találkozni se kell vele, ha ennyire stresszelsz meg attól félsz nem bírod ki, hogy ne sírj. Ne érdekeljen mit gondol rólad.
2023. jan. 24. 20:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

szedj össze mindent egy zsákba, add oda neki azt viszlát.

Nem kell még azt is megvárni, hogy órákat pakolásszon...

2023. jan. 24. 21:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Beszelgetni nincs ertelme. Sot, en egy baratnom kernem meg, hogy o legyen ott.

Elvileg en valas, szakitas utan nem tartom bajnak, ha ket ember meg tudja orizni az ismeretseget, vagy kesobb esetleg.

De ha egyoldalu, ha faj, jobb lenne, ha nem lenne meg az utolso alkalom. Hiu remenykedes valahol. Vagy onkinzas.

2023. jan. 24. 22:29
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

Egy jo bnod vagy anyad legyen ott helyetted.

Te egyedul rakd bele a cuccat szemeteszsakba elore.

Azt adja az anyad. Nezze at es menjen. Nincs joga ott pakolaszni.

Anyad nyugodtan alazza le. Megerdemli.

2023. jan. 25. 00:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki ugyanazt a 2 tanácsot adta; pakolj össze neki előre, es akkor csak fel kell vennie, és szia, illetve hogy ne legyél egyedül. Lehet ő is az új nővel megy.

Ha nehezebb dolgokat is visz (pl valamilyen bútor), azt is oda tudod tolni az ajtóhoz, be se menjen.

2023. jan. 25. 07:35
 17/19 anonim ***** válasza:
A szívem szakad meg érted, velem is megesett már ez, meg hát más nőkkel is. Elmúlik az érzésed, erre gondolj, idővel elmúlik. Próbáld megdumálni magaddal, hiába szeretted ezt az embert régen, már megváltozott, mindig annak a legnehezebb, akit otthagynak, de hidd el, hogy így volt a legjobb. Nem szabad időt pazarolni valakire, aki nem a társad. Sírd ki magad utoljára, barátnődnek, anyukádnak, bulizz, vagy őrjöngj a fájdalom miatt, vérmérséklettől függően, aztán másnap emelt fővel élj tovább, rázd meg magad, és felejtsd el az egészet. A tárgyi emlékeket dobd ki, vagy tedd el, mindet. Fotókat töröld, ne nézz vissza, csak előre. Kitartás.
2023. jan. 26. 22:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Holnap ugyanez vár rám, mi 3 év után szakítottunk másfél hónapja, ő hagyott el engem, mert már nem szerelmes... Hogy alakult nálad? Én már most borzalmasan kivagyok attól, hogy közönyösen oda adja a dolgaim, aztán heló... :( 29/L
2023. febr. 10. 21:43
 19/19 A kérdező kommentje:
Pedig ezt történt. :) Sajnálom, hogy te is így jártál, baromi fájdalmas volt. De nem történt semmi, összepakoltam 1 nagy ikeás zsákba a cuccait. Bejött, felkaptam a cuccait egy kis erőltetett "mizu" felszínes beszélgetést toltunk, majd távozott. Azóta sokkal jobban lettem, pedig még mindig csak 3 hónapja, hogy szakítottunk. Mindenhonnan kizártam az életemből. Persze az álmaimba vissza-vissza tér, de javul a helyzet. Ha gondolod írhatsz privátba és beszélhetünk róla. :) Menni fog!
2023. febr. 10. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!