Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma vettem be életemben először, és nagyon remélem, hogy utoljára esemény utáni tablettát-Nincs mellékhatás, lehet gond?
Figyelt kérdés
Tegnap este fél 11kor történt meg a baleset,ma d.e 11kor vettem be.Néha mintha szédültem volna,de semmi más mellékhatás! Holnaphoz egy hétre kell megjönnie,mire számitsak? Sokat olvastam róla,de nekem ezek magas dolgok.. :/2013. nov. 10. 23:32
1/4 anonim válasza:
Olvasd el a tájékoztatót a dobozban. Arra számíts, ami benne van.
Amúgy lehet h megjön, lehet h nem. Ezek a tabletták jó alaposan felborítják a hormonháztartást.
2/4 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy a papiron nem magyarul van...(szerb),de valamit kitudtam makogni belőle.. köszi a választ :)
2013. nov. 10. 23:39
4/4 anonim válasza:
nekem nem maradt ki tőle menszesz és ugyanúgy megjött mint előtte, nem volt több vagy kevesebb.3 éve vettem be, azóta nem volt semmi rendkívüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!