Tegnap vagdostam magam életemben először és utoljára.10 rövidebbb csik van a bal alkaromon. Mikorra tűnik el vagy ez örökre megmarad?
Szia!
Ha nem vágtad nagyon mélyen és rövid, akk 1-2 h után már alig fog látszani :)
Én is csináltam sajnos ilyet, nekem is csak nagyjából tűnt el, de már nem feltűnő.
Viszont azt is tudom, hogy miért csinál az ember ilyet.
És azt is tudom, nem csak a magam példájából, hogy aki egyszer megteszi, azt utána még sok ideig kísérteni fogja a dolog és lehet, hogy többször meg is teszi.
Az a baj, hogy lehet, hogy most jól vagy, de majd amikor megint minden összeomlik és eleged lesz mindenből, akkor úgysem fog érdekelni, és megint megteszed.. tapasztalat.
Gondolom, azért is írtad ide, meg egyébként is, mert nem szeretnél erről senkinek beszélni, de én azt tanácsolom, hogy keress valakit, akiben megbízol, és mond el neki! A legjobb lenne egy igaz barát, akinek ki tudod önteni a lelked.
Valamint, ha rádtör a gondolat, akk hessegesd el, és próbálj meg valami mással levezetni a veszültséged, vagy hívj fel valakit dumálni, chateljetek, stb.
Bocsi, hogy itt prédikálok, de úgy éreztem, hogy ezt le kell írnom.
Minden jót :)
Nem is vérzett? Hát akkor csináld újra! Tudom, tudom, ahhoz bátorság kell. Ja, az nincs?! Ejnye, szégyelld el magad!
Irány vagdosni! Ha rendesen csinálod, akár örökre is megmaradhatnak a fehér csíkok az alkar belső oldali, finom bőrén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!