Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életemben utoljára fogom látni, hogyan kezeljem?
En egxszer szakitottam ilyennel aki már kiábrandult meg szerintem volt már neki akkor is más
Amikor utoljàra láttam csak az irdatlan közönye hidegsége ridegsége csapott meg hogy ugy beszelget velem mintha csak egy kollegája vagy a szomszéd lennék.
Kedves mosolyog laza lesz.r magas ivből és azt nézi mikor mehet már hogy elérje a buszt.
Na ez ugy segitett is lehűlni. Mintha egy vadidegen lett volna.
Később is ilyen maradt.
Emelt fővel, muci.
A koronàs sztorit nem mondom mellé, de làssuk be, ha beleszeretett màsba, míg veled volt, akkor egy pondró.
Türtőztesd magad, de megvetésed ne rejtsd véka alà!
Lehet odahivnám a legjobb baratnőm. Vagy legjobb ha te összepakolsz neki, es akkor már csak atnyujtod a cuccokat, es "szia, élj boldogul!" 1 perc az egész
Otthagyott egy másik nőért. Szerintem nincs miről beszélnetek.
Amikor elment kisírhatod magad. De előtte ne, nem kell látnia
Készítsd össze, rakd be egy dobozba, add át, oszt cső.
Semmiképp se hívd be, hogy ő pakolgasson meg alkalma legyen, hogy bármit hozzáfűzzön a dologhoz.
"Nagyon félek, hogy össze fogok omlani, mert ugyan dühös vagyok rá, de borzasztóan hiányzik."
"Kibírhatatlan!" mondjuk - és kibírjuk." /Fodor Ákos/
Ne mutasd ki az érzéseid, maradj semleges. Ha elment kisírhatod magad, majd mosd meg az arcod és adj hálát, hogy nem 2 gyerek után történt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!