Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Életemben utoljára fogom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életemben utoljára fogom látni, hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Egy négy éves kapcsolatomnak lett vége 2 hónapja. Teljesen összetört, mivel a barátom beleszeretett másba. Holnap után fog jönni a maradék ruhájáért és onnantól kezdve soha többet nem látom. Nagyon félek, hogy össze fogok omlani, mert ugyan dühös vagyok rá, de borzasztóan hiányzik. Mit kell ilyenkor tenni, hogyan viselkedjek? Van értelme leülni vele és egy "záró" beszélgetést folytatni, ha mostanában rideg velem szemben?
2023. jan. 24. 18:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pl elmennék nem beszélgetnék vele ilyen idegállapotban. Esélyes hogy megalázod magad ,vsgy olyat teszel amit megbánsz. Amúgy valahogy találkoztatok, tehát esélyes hogy spontán össze fogtok futni.
2023. jan. 24. 18:35
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Oda adod a cuccot, sok sikert kívánsz neki azt ki kíséred az ajtóhoz majd bezarod az ajtót, így.
2023. jan. 24. 18:41
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

En egxszer szakitottam ilyennel aki már kiábrandult meg szerintem volt már neki akkor is más

Amikor utoljàra láttam csak az irdatlan közönye hidegsége ridegsége csapott meg hogy ugy beszelget velem mintha csak egy kollegája vagy a szomszéd lennék.

Kedves mosolyog laza lesz.r magas ivből és azt nézi mikor mehet már hogy elérje a buszt.

Na ez ugy segitett is lehűlni. Mintha egy vadidegen lett volna.

Később is ilyen maradt.

2023. jan. 24. 18:47
 4/19 Noren1989 ***** válasza:
82%

Emelt fővel, muci.

A koronàs sztorit nem mondom mellé, de làssuk be, ha beleszeretett màsba, míg veled volt, akkor egy pondró.

Türtőztesd magad, de megvetésed ne rejtsd véka alà!

2023. jan. 24. 18:48
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Lehet odahivnám a legjobb baratnőm. Vagy legjobb ha te összepakolsz neki, es akkor már csak atnyujtod a cuccokat, es "szia, élj boldogul!" 1 perc az egész

Otthagyott egy másik nőért. Szerintem nincs miről beszélnetek.

Amikor elment kisírhatod magad. De előtte ne, nem kell látnia

2023. jan. 24. 18:50
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Próbálj meg arra gondolni, hogy lesz idő, amikor hálát adsz azért, hogy így alakult...
2023. jan. 24. 19:36
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy a 6os mondja! Tudom most nehéz elképzelni,de magam is csodálkoztam rajta. Kicsit gáz randi közben az erre gondolni de hát na....Szóval volt egy 4 éves kapcsolatom. Csúnyán el lettem hagyva egy másik pasiért,nagyon nagyon rossz volt. Eltelt fél vagy másfél év ...nagyon kellemes idő ülök egy padon egy lánnyal,kapcsolat eleji mámor minden teljesen happy,az jutott eszembe mennyire kár volt szomorkodni az ex miatt, újra boldog vagyok
2023. jan. 24. 19:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy siessen mert jön a pasid :)
2023. jan. 24. 19:48
 9/19 anonim ***** válasza:
93%

Készítsd össze, rakd be egy dobozba, add át, oszt cső.

Semmiképp se hívd be, hogy ő pakolgasson meg alkalma legyen, hogy bármit hozzáfűzzön a dologhoz.

"Nagyon félek, hogy össze fogok omlani, mert ugyan dühös vagyok rá, de borzasztóan hiányzik."

"Kibírhatatlan!" mondjuk - és kibírjuk." /Fodor Ákos/

Ne mutasd ki az érzéseid, maradj semleges. Ha elment kisírhatod magad, majd mosd meg az arcod és adj hálát, hogy nem 2 gyerek után történt ez.

2023. jan. 24. 20:06
 10/19 A kérdező kommentje:
Sajnos, nincs olyan opcióm, hogy ne legyek ott, bármennyire is szeretném. Nem szeretném magam lejáratni, pláne nem elsírni magam..csak nekem még friss a dolog, pláne hogy én vagyok az a fél, aki pofára lett ejtve és bennem még a "régi énjének" az emléke él, fel se ismerem azt, aki lett...ezért nem értme miért nem tudok kiábrándulni belőle.
2023. jan. 24. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!