Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális hogy emiatt szakított velem a pasim?
Szóval szerinte a nőnek kell a férfihoz költözni? De hát akkor miért az anyjával él a szerencsétlen? :D Akkor lényegében csak egy másik nőhöz költöznél, akin élősködik a felnőtt fia.
Az ilyen akkora soviniszta, szerencsétlen lúzer, hogy csodálom, hogy egyáltalán leálltál vele és 2 hónapot kibírtál.
Nem is érdemes kérdést pazarolni az ilyenre, örülj neki, hogy megszabadultál tőle.
Szerintem ez így nem rólatok szól, nem a közös jövőtökről, hanem kizárólag róla.
Nincs ilyen, hogy a nő költözik a férfihez, ezt csak ő találta ki, nincsenek ilyen törvények, bárki költözhet bárkihez.
Az, hogy hozzád költözik, közelebb van az önállósághoz - mármint hogy elszakad a szülőtől. Ha jól értem a mama ápolásra szorul.
Az egész helyzet meg van ideologizálva, hogy ehhez jöjjön egy nő, aki segít.
Ide nem feleség kell, hanem bejárónő, aki segít ápolni a mamát. A srácot nem kéne kihasználni, mert így most amíg a mama él (20-30-40 év), az a srácnak kiesik az életéből emiatt az eszement szemlélet miatt.
Kérdező, te tudtad volna szeretni, tisztelni ha hozzád költözik?
Nem lett volna ebből lenézés, hogy "te semmit nem hoztál ebbe a kapcsolatba"?
"Neked elkell jönni a kényelemből ha szeretsz mert a költözés az a nő dolga"
Oké,Az a normális, ha te szakítasz egy ilyen mondat után.
Nem normális, de már alapból ez a gyerek sem normális.
Sokkal jobban jártál így,mint ha ezek a dolgok később derültek volna ki.
Senki sem lehet egyforma,van aki a városban szeret élni és van aki pedig a faluban.
15
Amúgy az anyukájának (68 éves) szerintem semmi baja nincs azon kívül hogy szívinfarktusa volt régen, meg a térde szokott fájni. Amúgy nem tudom mert ráadásul ő be se mutatott az anyjának, de nekem azt mondta a srác hogy jól tartja azért magát az anyja, meg szalad ide oda. Amúgy ebben teljesen egyet értek veled hogy nincs ilyen torvény hogy egy kapcsolatban kinek kell kihez költözni. Az meg hogy tudtam e szeretni ha hozzámköltözik??? meghogy nem lett volna ebből lenézés hogy Én nem hoztam semmit ebbe a kapcsolatba??? Hát ne haragudj de én ezeket a kérdéseket most nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!