Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy emiatt szakított velem?
Nem sírni akarok nektek, csak érdekelnek a vélemények, mert szerintem ha ilyen miatt szakít valaki, akkor sose szerette a másikat.
Tehát a sztori: az exem szakított velem 2 napja, azért mert nem tetszett neki az öltözködésem. Értem ezt úgy, hogy elég dekoratív lány vagyok, de nem r#bancos. Szeretek nőiesen öltözködni, pl ruhákat/szoknyákat hordani, az összes leér minimum combközépig, vagy még tovább. A főproblémája a kivágott fölsőkkel/ruhákkal volt, de azt se úgy képzeljétek el, hogy mindenem kint volt, csak a dekoltázsom. Büszke vagyok a melleimre, mert nincs megcsináltatva, tökéletes a formájuk és elég sokan még plasztikával sem érnek el ilyen eredményt. Na most akkor miért kéne rejtegetnem?
Szerintetek?
Ez elég mondvacsinált indoknak hangzik, hiszen eddig is látta, hogy öltözöl, és amikor összejöttetek is nyilván tetszett neki.
Valószínűleg nem ez van a szakítás hátterében.
Ez egyértelműen kifogás volt.
Ui.: muti azokat a melleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!