Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt itt olyan aki megbánta, hogy itt megfogadta a tanácsokat és szakított vagy elvált?
Mondjuk tényleg unalmas, hogy minden szarra az a válasz itt, hogy szakíts.
Párod a seggedre csap? Úr isten, hát micsoda agresszív állat, holnap már a koponyád veri szilánkosra, szakíts...
Párod kockul? Úr isten, micsoda függő, antiszociális unalmas szar, szakítani kell, ha nem akarsz egy ilyen unalmas alak mellett megöregedni
Szóvá meri tenni, hogy sokat lógsz a férfi haveroddal és együtt kávécskáztok minden hétvégén nélküle? Fujj, micsoda birtokló szemét ember, ki akar sajátítani, ez egy beteg pszichopata, szakíts!
Rápillant a telefonodra a nőd? Juj, hát minek vagy együtt egy olyan emberrel, aki nem bízik benned, hát micsoda dolog az, hogy valaki elbizonytalanodik néha, mikor ezen a redvàg gci oldalon is minden második kérdés a megcsalásról és a szeretőkről szól? Fúj, szemét állat, dobd ki, kutakodjon máshol
Na szóval ez a szint, amire azt mondom, hogy ott rohadjatok meg ahol vagytok a "tanácsaitokkal" együtt, látszik, hogy nem volt még tartós kapcsolatotok. :D
Nem szabad olyan idegenek "tanácsaira" hagyatkozni akik nem ismerik a háttér történetet csak amit az egyik fél (nem leír!) felvázolt.
Aki ilyenek alapján dönt az meg is érdemli a végkimenetelt.
Nekem azt jósolták, mert én is tettem fel kérdést párkapcsolati ügyben, hogy szakítás lesz de azóta is boldogok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!