Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy emiatt szakítottam a barátommal? Mit kellett volna tennem?
Te josagos ur isten. Ne haragudj, de i d i o t a vagy.
Ez nem kitartottsag.
Nem ertem az embereket, hogy miert szol ennyire minden a penzrol. A baratod nem megvasarolt teged, hanem csak boldogga akart tenni. Miert ne koltson rad penzt, ha van neki?
Bakker 19 eves vagy. Most erettsegizel, tehat minden penzedet kb a rokonaidtol-szuleidtol kapod. Valoszinuleg ezzel az exed is tisztaban volt.
Nem hiszem el bakker...tenyleg azert szakitottal egy sraccal, mert neki volt penze es nem volt smucig rad kolteni.
Volt ilyen baratnom es en dobtam ki forditott helyzetben. O meg tanult, en mar dolgoztam es jol kerestem szoftverfejlesztokent. Elakartam menni nyaron tengerparti nyaralasra (amit o nem engedhetett meg maganak) VELE. En kifizettem volna, o nemet mondott, mert draga.
Aztan elakartam vinni vacsorazni, de nem...mert draga.
Menjunk el sutizni...nem mert draga.
Megolte a penzen valo aggodassal a kapcsolatot. Nem mentunk sehova soha, mert draga...
"Nem is érdekelte soha, hogy ez nekem mennyire kellemetlen."
Azert, mert feltetelezte, hogy nem vagy idiota, aki ennyire a penz korul forog.
Vannak nok, akik tenyleg aranyasok...de sajnos vannak olyan is mint te, akik pont az ellentetes poluson vannak es ugyanolyan borzaszto ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!