Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy emiatt szakított?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel TV-tünk és viccből az orromból kiszedtem egy kis fikuszt, kicsit összegyurtam, és az arcára fricskáztam, ami ott ragadt. Szakított emiatt... 1 évig voltunk együtt, nagyon szeretem... Hogyan szerezzem vissza? Ti szakitanátok ilyen kis apróság miatt egy jó kapcsolatban?
20/f
2014. nov. 29. 19:07
1/8 anonim válasza:
Hát szerintem azért szakított, mert gyerekes vagy.
Ilyet 12 évesen játszottunk haverokkal és nem 20 évesen barátnővel.
2/8 anonim válasza:
:D :D :D
Én is szakítanék, de minimum mosolyszünet lenne.
Fúj, de gusztustalan vagy!
3/8 A kérdező kommentje:
Belátom tényleg gusztustalan vagyok, nem gondoltam át...
2014. nov. 29. 19:17
4/8 RRR válasza:
gondolom azóta is rájön a hányás,ha rád gondol.......
sehogy
ezt elcseszted
5/8 anonim válasza:
Már alapvetően jobb pasira vágyott, és már rég a fejébe volt h váltania kéne. Ez csak szikra volt az olajra
6/8 anonim válasza:
Én mindent meg tudok érteni... de kérlek, írd már le, hogy mégis mi játszódott le benned, amikor kigondoltad, hogy ez biztos jó ötlet lesz, leveszed őt ezzel a lábáról és még egy kellemes szex is lesz este.
7/8 anonim válasza:
Igen. Szerintem az nem normális, aki egy ilyen agyhalottal járni kezd.
8/8 anonim válasza:
Kamu.
Vagy ha esetleg nem,akkor meg nem ezért szakított,hanem csak ürügyként használta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!