Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki bontott már fel eljegyzést, az elmeselne röviden,
hogy mi történt? Hogy lehet, hogy az eljegyzeshez
megvoltak a megfelelő körülmények, de a hazassaghoz már
nem?
#20! Honnan veszed azt a bullshitet, hogy mindegy, hogy ki, csak vegyen el????? Ez annyira ostoba duma, hogy rosszabbat csak ritkán tudtok momdani ti házasságellenesek! Ki mond ilyet?! Nem akarlak elkeseríteni, de ez a te fejedben fogalmazódott meg!
Ha valaki nem akar haladni, mert ke se sz*rja a te vágyaidat, nehogy már ne lépjek ki belőle, hogy nehogy az legyen, hogy nekem mindegy ki vesz feleségül! Nem is értem az összefüggést, de ti, akik ezt előszeretettel hangsúlyozzátok, talán tudtok párhuzamot vonni (talán tapasztalatból?!).
2022. dec. 4. 15:34
#21 nem vagyok házasságellenes. De érdekes, hogy van olyan aki "életed szerelme" a "mindenem", "életem értelme" aztán meg ha nem akar elvenni, akkor meg egy "f.szfej". Mégis miért? Az embert szereted vagy csak magad és az a fontos, hogy "el legyél véve"?
2022. dec. 4. 22:09
#20 "le sem sz.rja a te vágyaidat.." na és te az övéit? Ha neki az a vágya, hogy nem akar esküvőt, házasságot, akkor te hogy teszel eleget a vágyainak?
2022. dec. 4. 22:11
22-23, hát te h*lye vagy 😂😂😂😂
2022. dec. 5. 09:45
#22, ha te azt vágynak hívod, hogy valaki valamit NEM akar, akkor veled tényleg nem stimmel valami, vagy olyan komoly szövegértési problémáid vannak, hogy meg te magad sem találod a megfelelő szavakat. Ha nekem valami nem fontos, a párom pedig nagyon ragaszkodik hozzá, akkor legyen, hiszen nekem úgy is mindegy. Vágyai annak a partnernek vannak, aki akar valamit, nem az a vágy, hogy valamit nem akarunk! Hülyeségeket beszélsz.
2022. dec. 5. 09:57
Az előző a #23-nak szólt, nem 22-nek.
2022. dec. 5. 10:16
Altalaban nem az a baj, ha valaki nem akar hazassagot. Az igergetessel van baj. Ha a pasi a legelejen leszogezi, o nem akar hazasodni, akkor a nonek van valasztasi lehetosege, eldontheti jo ez igy neki vagy keves. De a legtobb esetben mindig csak a huzas-halasztas-“majd ekkor meg akkor” es a hasonlo dumak hangzanak el. At lehet menni az eljegyzes kategoriaba, tele van ketsegbeesett nokkel..
Ha meg azt mondja a pasi az elejen, hogy neki is fontos a hazassag, akkor pl 3 ev utan azert engedtessek mar a nonek megkerdezni, merre haladnak. Anelkul, hogy ki lenne kialtva eroltetesnek es eroszakossagnak. Azert nehogymar 2-3 ev egyutteles utan ne lehessen rakerdezni a dolgokra. Mert kulonben rafogjak hogy “jaj pont most akartalan megkerni de elrontottad a meglepetest” “majd ha meglesz ez az amaz” es a tobbi.
2022. dec. 5. 19:09
#27! "jaj pont most akartalan megkerni de elrontottad a meglepetest". Nekem ezt eljátszotta az exem 😀 Sajnos elhittem és a következő 1 évben csendben ültem, várva a csodát, majd újra rá kérdeztem, hogy mikor akarunk házasodni, mert, ha komolyan gondolta, amit mondott (hogy én rontottam el a "meglepetést"), nehogy már ne legyen elég 1ÉV arra, hogy újra meg akarjon "lepni", hiszen állítólag az elhatározáson, hogy meg akar állapodni, már rég túl van, csak a meglepi lett elrontva... Aztán erre mit kaptam? Ó, szerintem írnom sem kell és mindenki kitalálja, de azért leírom: megint pont most akarta, de így már nem... 😂 Erre igazából annyit mondtam, hogy keressen mást, akit hülyének nézhet évekig, amire röviden tömören végülis annyit reagált, hogy oké... 😂😂😂😂 Hatalmas lehetett részéről a szerelem, valóban el akart venni feleségül. Ühhüm... Na ilyen emberek vannak... 😀
2022. dec. 6. 09:32
Ismerősöm a nőjét 5 hónappal az esküvő előtt hagyta el, mert megismerkedett valakivel. A volt menyasszonnyal 8 évig voltak együtt, a nő azóta is várja vissza. :D Ez sokat elárul arról milyen jó volt a kapcsolat, ha a haverom elmenekült belőle egy másik miatt a ex meg nem vette észre, hogy valami nem stimmel. Jó társas magány 8 éven keresztül.
2022. dec. 10. 16:02
#29! A haverodról is sokmindent elárul az, hogy egy sz@r kapcsolatban 8 évig benne volt és még egy (ezekszerint)kamu lánykérést is elengedett, utána meg az első adandó alkalommal felhúzta a nyúlcipőt. Igazi Férfi. Ja nem!
2022. dec. 10. 18:10
Kapcsolódó kérdések: