Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki bontott már fel eljegyzést, az elmeselne röviden, hogy mi történt? Hogy lehet, hogy az eljegyzeshez megvoltak a megfelelő körülmények, de a hazassaghoz már nem?
9-esnek:
Nemrég szakított egy kolléganőm a barátjával, hasonló okok miatt. Ő a házassághoz sem ragaszkodott volna, csak a közös jövőhöz, közös lakást akart, gyereket stb. A párja meg csak húzta-halogatta az elköteleződést. 8 évet pazarolt rá szegény lány erre a zsákutcába vezető kapcsolatra. Okulj a példájából!
Ismerősömnél azért volt eljegyzés bontás,mert a menyasszony nem szerette a vőlegény családját és állítólag ez kölcsönös volt, részleteket nem tudok. Hát igen,ha valakivel összekötöd az életed, akkor a család is jön a pakkba. Tökéletes család persze nincs, de nekem se lenne mindegy milyen a párom szociális háttere (az ő szülei hála istennek tündéri emberek).
Személyes "várakozós" sztorival beszállok én is a sorba: nekem 6 év ment el így az életemből, hogy vártam, nem mondtam semmit, mert "ezt így kell, a férfit nem szabad ezzel ijesztgetni, majd ő úgyis érzi mikor van itt az ideje" -de hadd beszélhessek már arról, hogy mire vágyom, mit szeretnék a jövőben stb. Ez még nem hiszti, hanem a szükségletek és elképzelések megbeszélése. Tudtommal ketten vagyunk egy párkapcsolatban, és együtt hozunk meg bizonyos döntéseket. Aki ettől betojik,az tényleg nem éri meg az energiát.
#15! Teljesen igazad van! Nekem is hetótom van attól, hogy csendben kell várni, mert az úgy romantikus.
Meg ettől "majd a férfi érzi mikor van itt az ideje" dumától is rosszul vagyok. Na és ha a nő hamarabb érzi?! Az nem számít? Egy nő vágyai kevésbé fontosak... Vicc... (de ez van többségben).
#18! Nem én írtam, de válaszolok. Komolyan azt gondolod, hogy nem elpazarolt 8 év egy olyan kapcsolatban, ahol se házasság, se gyerek, semmi nem lett?!
Arra ment el 8 év, hogy a felek nézték egymást és te még felteszed a kérdést, hogy ezen mi a pazarlás?! Akinek 8 ÉV után nem jut eszébe haladni, azzal valószínűleg 16 év után is csak csajom-pasim kapcsolatban lennél, jobb esetben a 10. évben lelép egy másik nővel, akit 2 év múlva elvesz. Azért "jobbik eset", mert úgy a lány esélyt kap arra, hogy feleség és anya lehessen egy olyan férfi oldalán, aki komolyabban tervez vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!