Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Aki bontott már fel eljegyzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki bontott már fel eljegyzést, az elmeselne röviden, hogy mi történt? Hogy lehet, hogy az eljegyzeshez megvoltak a megfelelő körülmények, de a hazassaghoz már nem?

Figyelt kérdés

2022. nov. 30. 11:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
#10! Inkább az az érdekes, hogy neked ez a tapasztalatod. Neked ezekből jutott. Elég gáz közegben mozoghatsz... Nem plázapicsákra kéne hajtani, akkor talán lenne esélyed megismerni normális Nőket is :)
2022. nov. 30. 20:46
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyen pasit, ugyanígy rossz a nőkről a véleménye. Csak azt nem veszi észre, hogy a legnagyobb rib*ncokra megy rá állandóan, aztán meg csodálkozik... :) Fogadjunk a legnormálisabb legcukibb barátnődnek eszébe sem jutott, hogy megkérd a kezét! Tuti te is valami hasonló lehetsz, aki full nem veszi észre magát és biztos vagy benne, hogy nem benned van a hiba. Segítek: De! Ha így gondolkodsz, akkor tuti.
2022. nov. 30. 20:50
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
*eszedbe sem jutott, hogy megkérd a kezét
2022. nov. 30. 20:51
 14/32 anonim ***** válasza:
68%

9-esnek:

Nemrég szakított egy kolléganőm a barátjával, hasonló okok miatt. Ő a házassághoz sem ragaszkodott volna, csak a közös jövőhöz, közös lakást akart, gyereket stb. A párja meg csak húzta-halogatta az elköteleződést. 8 évet pazarolt rá szegény lány erre a zsákutcába vezető kapcsolatra. Okulj a példájából!

2022. nov. 30. 23:09
 15/32 anonim ***** válasza:
68%

Ismerősömnél azért volt eljegyzés bontás,mert a menyasszony nem szerette a vőlegény családját és állítólag ez kölcsönös volt, részleteket nem tudok. Hát igen,ha valakivel összekötöd az életed, akkor a család is jön a pakkba. Tökéletes család persze nincs, de nekem se lenne mindegy milyen a párom szociális háttere (az ő szülei hála istennek tündéri emberek).

Személyes "várakozós" sztorival beszállok én is a sorba: nekem 6 év ment el így az életemből, hogy vártam, nem mondtam semmit, mert "ezt így kell, a férfit nem szabad ezzel ijesztgetni, majd ő úgyis érzi mikor van itt az ideje" -de hadd beszélhessek már arról, hogy mire vágyom, mit szeretnék a jövőben stb. Ez még nem hiszti, hanem a szükségletek és elképzelések megbeszélése. Tudtommal ketten vagyunk egy párkapcsolatban, és együtt hozunk meg bizonyos döntéseket. Aki ettől betojik,az tényleg nem éri meg az energiát.

2022. dec. 2. 19:32
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

#15! Teljesen igazad van! Nekem is hetótom van attól, hogy csendben kell várni, mert az úgy romantikus.

Meg ettől "majd a férfi érzi mikor van itt az ideje" dumától is rosszul vagyok. Na és ha a nő hamarabb érzi?! Az nem számít? Egy nő vágyai kevésbé fontosak... Vicc... (de ez van többségben).

2022. dec. 2. 20:01
 17/32 anonim ***** válasza:
#5 hát azért ez nem mindig van így. A nők hamarább találnak párt általában.
2022. dec. 4. 00:04
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
#14 de mi az hogy pazarolt? Csak azért volt vele mert valakivel házasodni akart a jövőben? Vagy azért mert az illetőt azért szerette amilyen?
2022. dec. 4. 00:08
 19/32 anonim ***** válasza:
69%

#18! Nem én írtam, de válaszolok. Komolyan azt gondolod, hogy nem elpazarolt 8 év egy olyan kapcsolatban, ahol se házasság, se gyerek, semmi nem lett?!

Arra ment el 8 év, hogy a felek nézték egymást és te még felteszed a kérdést, hogy ezen mi a pazarlás?! Akinek 8 ÉV után nem jut eszébe haladni, azzal valószínűleg 16 év után is csak csajom-pasim kapcsolatban lennél, jobb esetben a 10. évben lelép egy másik nővel, akit 2 év múlva elvesz. Azért "jobbik eset", mert úgy a lány esélyt kap arra, hogy feleség és anya lehessen egy olyan férfi oldalán, aki komolyabban tervez vele.

2022. dec. 4. 08:01
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
#19 ha neked mindegy ki az csak vegyen el. Mondom nem azért vagy valakivel, mert majd egyszer elvez és akkor jó lesz. Hanem azért mert te választottad, hogy vele sseretnél lenni. Ha nem képes fejlődni, leragad egy szinten, akkor persze lehet azt mondani hogy szia, vége.
2022. dec. 4. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!